Sant Magí tindrà 210 activitats i veurà la restauració dels Gegants Moros

20150722_110638

PUBLICITAT

La Festa Major petita de Tarragona seguirà apostant per l’aigua com element principal de la celebració de Sant Magí.

L’arribada dels portants, la remullada o fins i tot la Watermelon Pool aniran passats per aigua un anys més.

La restauració dels Gegants Moros serà un dels principals atractius d’una Festa que segons la consellera de festes de l’Ajuntament, Begoña Floria, ja s’ha convertit en un referent.

La revetlla amb la Girasol i la Mitjanit, el festival de la Capsa de Músics, una caminada popular per la ciutat, la Imaginada, el Socrates de Mario Gas amb Josep Maria Pou o la tradicional diada castellera de Sant Magí a les cols són altres dels elements nous i clàssics que deixaran cinc dies de celebracions des del 14 a l 19 d’agost a Tarragona.

 

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha convocat un ple extraordinari per debatre sobre els Jocs Mediterranis.

El ple es celebrarà el pròxim 4 de setembre i arriba després de les demandes dels grups de l’oposició per a poder tenir més informació sobre els jocs.

Precisament el Diputat al congrés d’Unió, Martí Barberà, ha reclamat al Govern espanyol la inversió de 14 milions d’euros promesa pels Jocs.

El retaule de Santa Tecla està d’aniversari celebrant els seus 25 anys ens ho explica l’Anna Abad

L’arquebisbat de Tarragona ha iniciat una campanya de finançament per restaurar la Capella de Santa Tecla ubicada a la catedral.

La intenció no és marcar-se una xifra com podria ser un micromecenatge sinó buscar donatius tant per internet on es poden donar quantitats relativament petites fins a 60 euros fins a l’sponsoritzció d’empreses que pot arribar als 30.000 euros.

El Govern nega el desmantellament de Joan XXIII a causa de la posada en marxa dels diferents plans funcionals conjuntament amb Santa Tecla.

La Generalitat assegura que s’aposta per l’Hospital referència a Tarragona on s’ha mantingut el pressupost i manté com argument important el continuat creixement del centre.

Pel que fa al temps: Les tempestes elèctriques d’aquesta última nit han quedat enrere deixant això sí algun núvol que aquesta tarda guanyarà terreny. Seguirà fent molta calor tot i que es dóna per tancat l’episodi d’onada de calor patida els darrers dies.

TEMP MÀXIMA 34 MÍM 23

PUBLICITAT