Setmana clau pel futur del macrocomplex al CRT

Port-Aventura. A l'a

PUBLICITAT

Una sessió extraordinària de la Comissió Territorial d’Urbanisme assumirà aquest divendres com a únic punt de l’ordre del dia el Pla Director Urbanístic, conegut com a PD1 del Centre Recreatiu i Turístic.

Aquesta comissió significarà l’aprovació inicial per a la construcció del fins ara anomenat BCN WORLD.

El CRT d’acord amb la llei 6/14 haurà d’emetre també un informe previ que s’està elaborant i que s’exposarà paral·lelament amb les comissions.

 

Ho ha explicat el Director General d’Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra.

Aquest mateix dimarts 28 de juliol es farà també a Tarragona la comissió de seguiment del Pla Director Urbanístic. Una comissió que ja va tenir una primera sessió el passat 27 de febrer.

Cap de setmana intens culturalment parlant amb activitats a un bon grapat de barris de Tarragona i amb el festival ETC en marxa.

Aquest diumenge el ballet de Moscou ha portat el seu Quixot i l’ha seguit d’aprop l’Anna Abad.

L’Ivan Castro ha volgut seguir el cap de setmana a ritme de guitarra i de veus contundents a San Salvador.

Òscar Cadiach torna a renunciar a l’atac al cim a causa de les condicions de la neu.

L’alpinista tarragoní torna fer un pas enrere en el seu intent d’assumir el cim del darrer dels 8.000 que li manquen per acabar el repte dels 14 cims més alts del món.

Cadich seguirà al camp base esperant l’escletxa de bon temes i bones condicions per fer un tercer intent de cim en aquesta expedició.

La llista del “Junts pel Sí” a Tarragona agafa forma després de la confirmació de Germà Bel com a número 1 i cap visible de la llista ara ERC ja ha donat per fet que Ferran Civit i Lluís Salvador seran els seus homes forts a la candidatura.

Convergència encara no ha fet oficial qui encapçalarà la seva proposta però tot fa pensar que Albert Batet té moltes possibilitats de ser el número quatre a Tarragona.

D’altra banda Manolo Tomàs líder de la plataforma en defensa de l’Ebre podria estar també en el pòdium de la llista.

El País segueix amb la mirada cap a la Catalunya central i cap a l’incendi que s’ha originat en un dels vorals de la carretera C-37 en un tram entre Odena i Manresa.

De moment l’incendi ja ha cremat més de 1000 hectàries i segueixen treballant 139 dotacions de bombers i a partir de la primera llum del dia tornaran a recuperar els mitjans aeris.

Protecció cicil manté activat l’INFOCAT i demana extremar les precaucions avant de possibles incendis arreu del territori.

Pel que fa al temps: Dia parcialment ennuvolat que s’anirà tapant més de cara al vespre on no es decarten que comencin a caure els primers ruixats. Pluges que es faran més generals els pròxims dies.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 24

 

Foto Portada: El Punt-Avui

PUBLICITAT