Sindicats i CUP etiqueten de “consorci encobert” els Plans de la Sanitat Tarragonina

Joan Manuel Serrat

PUBLICITAT

Els sindicats i la CUP denuncien un “consorci encobert” en els Plans Funcionals de Tarragona.

La portaveu de CGT de Joan XXIII, Conchi de Tera ha estat contundent a l’hora de parlar del nou sistema que es vol proposar des del Departament de Salut. Els sindicats han acusat al Departament de voler deixar en mans privades la sanitat.

La mateixa Conchi de Tera ha demanat transparència en el procés i que es digui quin serà el criteri per les noves llistes d’espera.

L’Arquebisbat de Tarragona surt en defensa de la polèmica llei de religió del Minisre Wert.

L’Arquebisbat afirma que «l’assignatura de religió hauria de tenir el mateix número d’hores lectives que qualsevol altra optativa per tal de poder cursar-se amb rigor acadèmic». Sobre els continguts, asseguren que són diferents que els que es poden donar en una classe de catequesi, «a l’escola no es farà resar, però han de saber què vol dir pregar»

La Patronal Tarragonina demana als candidats a les Municipals d’aquets mes de maig, que incloguin en els seu programa electoral a les empreses.

Segons la CEPTA els partits obliden el paper que juguen les empreses en el territori i les veuen massa cops només com una font d’ingresos mitjançant els impostos.

Albert Abelló etiqueta de “Frau” el concurs d’idees del pàrquing Jaume I.

El candidat convergent, que segueix fent la seva particular pre-campanya, afirma que en aquella gran zona de l’aparcament no es pot dedicar a pràcticament res més que no sigui un pàrquing.

Dos apunts més de precampanya. Segons publica el Diari de Tarragona, Immaculada Rodríguez, una filòloga hispànica de 33 anys serà la número 2 d’Alejandro Fernández a la llista del PP a Tarragona.

I el segon apunt per la candidatura d’esquerres “Tarragona en Comú” que segons el Tarragona21 triarà el seu candidat el pròxim 13 de març. Damunt la taula cinc possibles candidats.

Pel que fa al temps: Avui toca abrigar-se més que els últims dies ja que notarem sobretot a primera hora del matí la clara baixa de temperatures. La mínima a Tarragona serà de només 4 graus. Al migdia el sol escalfarà i es podrà arribar a 16 graus de temperatura màxima. Farà sol i només el vent pot fer augmentar la sensació de fred.

Amant d’una Guitarra que afinava quan la Tieta cantava Machado al costat d’aquella habitació on dos Vells Amants li deien a una Señora o a aquell Pare de veu forta que el boscs ja no és bosc.

M’en Vaig a Peu cantava amb força amb una Cançó de Matinada a una Lucia que volava en mig d’una melodia.

Ara Joan Manel Serrat obre la carta de tot el seu repertori perquè els tarragonins triin quines cançons ha d’interpretar el pròxim 24 de juliol al Camp de Mart quan les seves Paraules d’Amor facin parada i fonda a casa nostre.

 

Foto:Miusyk

 

 

 

 

PUBLICITAT