Tarraco Viva i Tarragona Turisme opten a tres premis en promoció i estratègia turística

Pont del Diable

PUBLICITAT

El model turístic de Tarragona i la seva aposta per la cultura han estat escollits per a representar a Catalunya en l’àmbit internacional.

Ens ho explica l’Anna Abad

UGT convoca tres dies de vaga a Port Aventura per mostrar el seu desacord amb el conveni col·lectiu

Ho faran el 13, 20 i 27 de juny.

UGT diu que no accepten la supressió del mínim de fix discontinus i que els treballadors eventuals el 40% de la plantilla cobrin un sou base de 600 euros al mes.

Por Aventura té uns 3000 treballadors els mesos d’estiu.

El proper divendres a dos quarts de vuit del vespre se celebrarà una assemblea oberta de la CUP de Tarragona amb tres punts a l’ordre del dia: valoració dels resultats, propostes i camí a seguir a partir d’ara, i debat sobre la postura del grup municipal sobre el debat d’investidura. El vot el proper 13 de juny de Laia Estrada i Jordi Martí Font, regidors de la candidatura anticapitalista, es decidirà col·lectivament, seguint amb el que van anunciar abans de les eleccions del passat 24 de maig.

Nuria Graham, Copa Lotus o David Caraben i Anna Roig fent uns sessió de Dj’s són juntament amb The Seihos alguns dels principals atractius del Festival Minipop que arriba aquest cap de setmana a la seva cinquena edició a Tarragona.

El Festival tornarà a buscar apropar la música de casa a un públic familiar fugint això sí de l’etiqueta de ser un Festival només per nens.

Pel que fa el temps, Lleuger ascens de les temperatures sobretot les mínimes que farà augmentar la sensació de calor. Dia predominat pel sol tot i que apareixeran núvols prims que poden tapar el cel sobretot de cara al vespre.

TEMP MÀX 26 MIN 16

 

 

PUBLICITAT