Tarraco Viva tanca portes consolidat i amb bons registres

images

PUBLICITAT

No s’han donat a conèixer encara xifres oficials del Festival d’aquesta edició però el fet d’haver esgotat les entrades pel cap de setmana i la bona acollida dels diferents actes fan pensar que la Tarraco Viva d’enguany, que tornava a la normalitat, presentarà xifres que superaran l’edició del 2013 comparables amb dies a la d’aquest darrer festival després de la commemoració especial del bimil·lenari d’August l’any passat.

Amb un pressupost de 340.000 euros Tarraco Viva es calcula que té un impacte en forma de retorn econòmic d’uns 3 milions d’euros per la ciutat.

El Festival aquesta edició no s’ha lliurat tampoc d’entrar en campanya. Des del PSC, Ballesteros anunciava la creació de la Colònia Tarraco al palau de fires i segons el mateix alcalde i alcaldable del PSC suposarà tenir un Tarraco Viva tot l’any i des del PP s’ha criticat la manca d’inversió en el Festival en els darrers 10 any per part del Consistori ja que aquesta ha estat en creixement constant.

Un debat moderat pel director de Tarraco Vova, Magí Seritjol i on van participar l’historiador Joaquin Ruiz de Arbulo, el periodista Victor Amela, el membre de l’ICAC Joan Gómez, l’escriptor Xavier Bru de Sala i l’especialista en marca ciutat Toni Puig va servir per a tancar el Festival.

Recta final de la campanya electoral a sis dies vista de les municipals.

Escoltem la crònica d’aquest cap de setmana que ens apropa l’Anna Abad

Us avancem també que aquesta casa oferirà un programa especial el pròxim diumenge coincidint amb la jornada electoral a la ciutat de Tarragona. Un programa que conduït per l’Anna Abad presentarà l’actualitat de la ciutat amb diferents capsules informatives i actualitzades durant tot el dia.

Recordem que Ràdio Ciutat de Tarragona segueix també presentant els candidats i als seus programes. Aquest dimarts i dijous les dues darreres entregues.

El Nàstic coneixerà aquest dilluns al seu rival pel play-off d’ascens a segona A.

En un sorteig que es farà aquesta tarda a la seu del RFEF, els grana entren com a primers de grup i el seu rival sortirà d’entre Cadis, Oviedo i Huesca.

El partit d’anada de l’eliminatòria es jugarà aquest pròxim cap de setmana i la tornada el 30-31 de maig.

Dir també que finalment Huracán, Reus i Hércules són els tres equips del grup tercer que acompanyaran al Nàstic en aquest play-off d’ascens.

Tota la informació de l’equip grana la podeu trobar a l’INFO Nàstic amb el Carles Cortés i aquest vespre a partir de les 20h a la Sala el Cau amb l’edició 24 del programa Partit de Tornada on ens acompanyarà el capità del Nàstic, Xisco Campos com a convidat.

Pel que fa el temps, Avui el temps vindrà marcat pel sol tot i que els núvols aniran guanyant protagonisme sobretot de cara a la pròxima matinada i esperant un episodi de ruixats per aquest dimarts.

Les temperatures seguiran ja normalitzades per l’época amb

TEMP MÀX 25 MIN 14

 

 

PUBLICITAT