Tarragona acull el primer judici per reclamar l’increment de l’IPC del 2012 en les pensions

IMG_20151016_191520

PUBLICITAT

El jutjat número 2 del social de Tarragona serà la seu escollida per a intentar que els pensionistes tarragonins en aquest cas tinguin un augment de l’1’9% en la seva pensió amb caràcter retroactiu des del 2012.

Un augment que el Govern de l’Estat es va negar a aplicar en el seu dia, tot i ser l’augment que en principi contempla la llei corresponent a l’IPC anual.

Els pensionistes han reclamat i ara seran els jutjats els que decidiran si té raó el Govern i els mateixos pensionistes.

El cos sense vida trobat aquest cap de Setmana just davant de l’ITV, és d’una dóna tarragonina d’uns 32 anys d’edat i segons les investigacions del Mossos d’Esquadra es podria tractar d’un homicidi en trobar-se signes de violència en el cos de la dona.

Avui s’ha de practicar l’autòpsia que determini les causes exactes de la mort.

La prevenció i els controls periòdics són les principals consignes que es donen des de la lliga contra el Càncer per poder detectar a temps el Càncer de Mama.

Aquest darrer any a les comarques tarragonines se n’han detectat més de 400 casos és per això que metges i voluntaris en la lluita contra aquesta malaltia demanaran aquest dimarts la col·laboració dels tarragonins per seguir avançant en la investigació per lluitar contra aquest tipus de càncer.

Ens ho explica el Jesús Sarmiento.

Unes 1000 persones han participat de la setena caminada solidària de la Muntanyeta.

La marxa s’ha iniciat al tram final de la Rambla Nova a les 9 del matí, després que tots els participants obtinguessin la samarreta commemorativa. El recorregut, d’uns vuit quilòmetres, ha dut els caminants fins a la Muntanya de Sant Pere, on es troben les instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral.

El Swing, el Rithmen Blues els sons de New Orleans i prop de 25.000 persones han estat les protagonistes del I Food Truck and Vintange Festival que ha tancat portes aquest diumenge després de tres dies intensos.

L’èxit del festival ja ha fet que els responsables de l’organització hagin anunciat que el gener es farà ja la segona edició d’aquesta fira, com ha confirmat a RCTGN el gerent de la Tap by SanMiguel i organitzador de l’acte, Roberto Iserte.  En total 20 food truck, han servit menjar de diferents llocs del món i per diferents paladars durant tot el cap de setmana.

Pel que fa al temps; Comencem la setmana amb una mica de tot, sol, núvols i ruixats que poden aparèixer en qualsevol moment del dia. Temps clàssic de tardor que anirà empitjorant els pròxims dies amb una baixada important de les temperatures de cara a demà on els termòmetres es començaran a frenar i tindrem temperatures més de tardor que aquests darrers dies.

TEMP MÀXIMA 21 MÍM 15

Antonio José guanyador de la tercera edició del programa “La Voz” actuarà a Tarragona el pròxim 5 de febrer per Carnaval.

PUBLICITAT