Tarragona comença a posar-se les piles en la seva marca de ciutat

marca ciutat

PUBLICITAT

La setena edició del seminari Marca Ciutat es celebrarà per tercera vegada consecutiva a Tarragona. Un seminari que enguany es centrarà en les ciutats hub, aquelles que saben aprofitar el seu entorn per posicionar-se.

El seminari s’ha convertit ja en aquesta setena edició en una cita imprescindible pels responsables de turisme, promició econòmica, comunicació i màrqueting que treballen en el món de citymarketing.

Així ho ha explicat el director del seminari, Pau Canaleta.

El seminari espera acollir entre 100 i 120 persones que assitexin a les diferents ponències entre el 21 i 22 d’octubre i s’ha destinat un pressupost al voltant dels 6.500 euros.

_

La problemàtica dels veïns de les antigues parcel·les Iborra 148 continua oberta. Els propietaris segueixen reclamant la voluntat que el govern no els faci abandonar les seves cases, tot i que el mateix consistori creu en la necessitat de remodelar la zona de la Budallera pel desenvolupament urbanístic.

Un dels acords que es plantejaran en una reunió la pròxima setmana és que els veïns siguin reallotjats l’any 2020 amb un pis a la seva propietat, de no ser així no estarien obligats a marxar.

Així ho ha explicat el conseller de territori Josep Maria Milà, en una entrevista a la Xarxa.

L’acord seria per tots els propietats que hi viuen regularment, els que tenen una parcel·la i no hi eviten tindrien els seus drets urbanístics que estableix la llei d’urbanisme.

_

Prop de 2.950 estudiants de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona s’examinaran durant 3 dies per accedir a la Universitat. Avui es faran els exàmens de llengua i literatura catalana i castellana, Anàlisi musical, Economia de l’empresa, dibuix tècnic i Química.

Enguany hi ha un centenar més d’alumnes que faran la selectivitat, respecte el curs passat. Les proves d’accés es faran en vuit tribunals a Tarragona, al campus Catalunya i a Sescelades, quatre a Reus i quatre a Tortosa. Aquells estudiants que no superin les proves ara, tindran una segona oportunitat al setembre.

_

Avui a les 12h del migdia l’Ajuntament de Tarragona farà un minut de silenci davant la porta del Palau Municipal en senyal de suport a les víctimes i als familiars dels incident d’ Orlando. Recordem que un home va entrar aquest diumenge a un club d’aquesta ciutat dels Estats Units i va matar a trets a 50 persones.

_

APUNT

Aquest dimarts volem dedicar l’apunt a l’esport i concretament al Nàstic. Després de la gran temporada de l’equip a càrrec de Vicente Moreno, un dels dubtes que envoltava el club era la pròpia continuïtat del míster.

Aquest mateix dilluns l’entitat ha comunicat que el tècnic valencià renovarà per dues temporades més amb la camiseta grana.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a rctgn.cat i al nostre aplicatiu per a tauletes i telèfons mòbils.

 

(fotografia: Tarragona21.com)

PUBLICITAT