Tarragona Daily | Propostes, actes i reivindicacions en el primer dia de campanya

Les últimes notícies de la campanya electoral, a Ràdio Ciutat de Tarragona

Encetem el primer cap de setmana de campanya electoral i ho fem després d’un divendres que ha suposat també l’inici d’aquesta cursa a l’Ajuntament de Tarragona. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona fem un seguiment diari de tot el que pugui donar de ser aquesta campanya. Un inici de campanya que han aprofitat diverses formacions per a realitzar els primers actes, intervencions i entrevistes.

La inflació torna a pujar al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

PUBLICITAT

El març es va tancar amb un IPC interanual del 2,1% i aquest últim mes s’ha enfilat fins al 3,5%. Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, els aliments i les begudes no alcohòliques continuen liderant l’increment de preus. Són un 13,2% més cars que fa un any i mig punt més que al març.

El CBT es fa fort al temps extra (73-80)

Alegria tarragonina en els esports, concretament en el bàsquet. El CBT s’endú el segon partit de la fase final d’ascens a LEB Plata davant el Logronyo, per 73 a 80. Un enfrontament que es va resoldre a la pròrroga. Els blaus tenen molt ben encarada aquesta fase final, i avui es disputa un partit decisiu entre CBT i El Pinar, que es disputa aquest dissabte a les 13 h.

Un altre cara o creu aterra al Nou Estadi

El Nàstic de Tarragona afronta una nova ‘final’ aquest cap de setmana. L’equip va superar la de Logronyo amb una victòria fonamental, però no definitiva. Perdre hauria significat caure al descens, però es manté encara a tan sols tres punts. I arriba un rival directe al Nou Estadi: el Cornellà.  El duel d’aquest diumenge es disputarà a partir de les 18:30 h al Nou Estadi i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT