Tarragona Daily | Accident laboral

Ferit crític un treballador a les instal·lacions de Dow Tarragona en un accident laboral

Un treballador d’una empresa de serveis ha patit un accident laboral a les instal·lacions de Dow Sud, a l’autovia de Tarragona – Salou. Es troba en estat crític i ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. La persona ha resultat ferida a causa de l’atropellament d’un vehicle elevador, quan estava guiant al seu conductor des de terra per fer uns treballs de manteniment. El treballador ha estat atès pels serveis mèdics de l’empresa i també han intervingut els Bombers del Parc Químic.

Accident laboral

La Guàrdia Civil deté a tres persones i intervé una “narcolanxa”

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil ha intervingut una “narcolanxa” i una arma curta i ha detingut a tres persones. L’embarcació estava dotada amb tres motors d’alta potència i estava sent transportada en un camió amb semiremolc a l’Aldea. L’efectiu va observar la presència de tres individus que es trobaven al costat del camió que transportava l’embarcació. Aquests tenien una actitud sospitosa, ja que quan van notar presència policial es van allunyar ràpidament del vehicle. Als detinguts se’ls atribueix un delicte de contraban i un delicte per tinença il·lícita d’armes.

Jordi Sendra defensa la presumpció d’innocència de Quim Amorós

Junts per Catalunya va obrir una investigació interna a Quim Amorós per diversos casos d’assetjament sexual a membres de les JNC denunciats a través de les xarxes socials. Arran d’aquesta investigació la formació de Carles Puigdemont ha decidit apuntar aquest cas a la fiscalia per tractar-se d’un cas molt greu. Aquest dimarts en una entrevista al Bon Dia Tarragona, el cap de llista de Junts per Catalunya, Jordi Sendra, ha defensat “la presumpció d’innocència d’Amorós”. Sendra, amic personal d’Amorós, ha remarcat també la “solidaritat amb els joves afectats”. En aquesta línia afirma que “ha de ser el jutjat qui dictamini el que ha passat”.

El PSC insta l’ajuntament a signar el traspàs de l’N-340

El PSC de Tarragona acusa el govern municipal d’endarrerir el traspàs de l’N-340 de Llevant i el Francolí que han negociat amb l’estat espanyol. Segons ha explicat la portaveu dels socialistes, Sandra Ramos, el ministeri de Transports d’Espanya està esperant que el consistori tarragoní aprovi el projecte redactat el novembre del 2022. Aquest suposa una inversió més de cinc milions d’euros per ampliar el pont del Francolí i facilitar una avinguda per vianants i bicicletes des del centre de la ciutat a la Mora. Ara el govern municipal voldria presentar al·legacions i tornar a negociar-ho. Per aquests motius, la portaveu “insta al govern a signar aquest conveni”.

Tarragona recupera el color amb el concurs Posem-hi Flors

Comença la segona edició del concurs Posem-hi Flors, un certamen que omplirà tota Tarragona de flors guardonant als guanyadors en tres categories: la individual, la d’establiments comercials i la de restauració.  Els criteris d’aquest any són la composició, el color i el tipus de plantes, ja que aquestes, han de ser mediterrànies per tal d’afavorir la seva biodiversitat i fomentar el territori. Elvira Vidal, consellera de Parcs i Jardins explica com és d’important recuperar la cultura de les flors.

PUBLICITAT