Tarragona Daily| Arriba l’autobús d’hidrogen

L’EMT aprova l’inici de la licitació de 35 autobusos d’hidrogen

El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha aprovat iniciar la licitació d’un servei integral de 35 autobusos elèctrics impulsats per pila d’hidrogen. El valor estimat del contracte és de 38.169.600,00 euros i té una durada màxima prevista de catorze anys. Aquest nou model, implicarà que el contractista proveeixi l’EMT d’un servei que inclou el proveïment dels vehicles, el seu manteniment i les reparacions.

L’atur a la demarcació de Tarragona creix en 790 persones al setembre

PUBLICITAT

L’atur ha registrat 42.672 persones al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre aquest setembre, segons les dades del Ministeri de Treball i Economia Social publicades aquest dimarts. Són 970 persones més inscrites a les llistes de l’atur, el que representa un increment de l’1,89% respecte al mes d’agost. L’evolució interanual mostra que hi ha 3.760 desocupats menys, una xifra que suposa una reducció del 8,10% en comparació amb les dades registrades per l’administració estatal fa un any.

El PSC pregunta al parlament perquè TV3 no emet el concurs de castells

El diputat del PSC per Tarragona, Rubèn Viñuales, ha portat al registre del Parlament una pregunta en la qual, demana perquè la televisió pública de Catalunya no va emetre un seguiment en directe del concurs de castells. Així mateix, Rubèn Viñuales ha contrastat aquesta actitud amb la “magnífica feina que va fer durant aquesta retransmissió del concurs de castells la xarxa de comunicació local.

El CB Salou entrenarà al Pavelló Riu Clar mentre arreglen el seu

El CB Salou trasllada temporalment els seus entrenaments al Pavelló Riu Clar Arena. Es tracta d’una mesura excepcional per tal que l’equip pugui seguir la temporada amb normalitat després que la seva seu, el Pavelló Municipal d’Esports de Salou, quedés amb la pista totalment impracticable pels aiguats del 23 de setembre. El president del CB Salou, Santi Benito, agraeix la solidaritat dels dos clubs.

El 7è FICVI es consolida amb 44 curts de tot el món i gran factura

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha presentat aquest dimarts la seva setena competició amb 44 curts que compten amb grans actors de l’àmbit estatal. En total es van presentar 666 propostes per aquesta edició procedents de Brasil, Països Baixos, Estats Units Albània, Regne Unit, Iran, Espanya i Catalunya. Aquesta és la segona edició on el FICVI servirà de preseleccionador pels Premis Goya, Josep Varó, director del festival, explica que “aquest fet fa a les distribuïdores fixar-se més en el festival”.

Torna la celebració a la Part Alta amb les Festes del Roser

Comença una de les festes més tradicionals de la Part Alta i que té com escenari principal la Plaça del Fòrum i és que des de fa dies ja es poden veure banderoles adornant alguns carrers de la zona i un domàs de les Festes del Roser.

PUBLICITAT