#TarragonaDaily | A la segona, els drons il·luminen el cel de Tarragona

Tarragona va poder viure la tarda d’aquest dissabte la segona oportunita de l’espectacle de drons de Nadal que va fer fallida el dia de l’encesa de llums. L’escena es va poder observar des de la platja del Miracle, la part del passeig marítim Rafael Casanova que transcorre per la mateixa platja i la part inferior del Vial J. Bryant. Mentre que a nivell auditiu, la música tan sols va poder escoltar-se a la perfecció des del passeig marítim Rafael Casanova ubicat entre el Balconet del Mediterrani i l’Amfiteatre. Tot i les condicions de cert vent, que poden arribar a afectar i impedir el vol dels drons, l’espectacle es va poder dur a terme sense contratemps. I ho va fer amb bona afluència de públic a les zones des de les quals es podia contemplar.

S’aproven definitivament, sense sorpreses, les ordenances fiscals pel 2024

PUBLICITAT

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Tarragona celebrat aquest divendres ha aprovat definitivament les ordenances fiscals tombant totes les al·legacions presentades, i amb vots molt similars als ja expressats per cada partit en el plenari d’octubre en el qual van rebre la llum verda. D’aquesta manera, a partir de l’1 de gener d’aquest pròxim 2024 es podran posar en marxa. L’IBI creixerà un 7,4% i l’ICIO, l’impost sobre construccions, un 33%, i també ho farà el recàrrec als pisos buits.

Tarragona viurà aquest diumenge el 10è Cant de la Sibil·la

El Cant de la Sibil·la arriba a la 10a edició des de la seva recuperació. L’acte es farà aquesta nit del 24 de desembre, a les 23h, a la Catedral, just abans de la Missa del Gall. La soprano solista serà la tarragonina Marta Mathéu. L’acompanyaran la Capella de Ministrers, el cor O Vos Omnes i l’orgue. El Cant de la Sibil·la representa el personatge de la Sibil·la (Marta Mathéu), una profetessa que canta l’arribada del Redemptor i la fi del món. A Tarragona se’n tenen referències del segle XIII.

La Oreja de Van Gogh actuarà a Tarragona el 20 de setembre

I de Nadal a Santa Tecla. La Oreja de Van Gogh farà un concert a Tarragona en marc de les festes de Santa Tecla. Serà el 20 de setembre a les 21h, a la Tarraco Arena. Les entrades ja estan a la venda. El concert forma part de la gira que el grup farà per grans escenaris i festivals del país aquest 2024.

PUBLICITAT