#TarragonaDaily | Aprovats els pressupostos de la Diputació

El Ple de la Diputació de Tarragona, celebrat aquest divendres, ha aprovat els pressupostos per a 2024, xifrats en 208,5 M€, amb els vots a favor dels grups d’ERC i PSC, a l’equip de govern, i dels grups Junts i PP, a l’oposició, amb el vot en contra de VOX. 26 dels 27 diputats han donat el seu ‘sí’. La xifra suposa un increment del 10,36% respecte als comptes de de l’any 2023. Els pressupostos, segellats en un acord molt ampli entre gairebé tots els grups que conformen la institució, pretenen continuar donant resposta als reptes de present i de futur als municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Regular els dispositius mòbils a les aules

PUBLICITAT

Patrícia Terradellas és la presidenta del Círcol de Reus i també és inspectora d’educació del Departament d’Ensenyament. Ella és la primera dona al capdavant de l’entitat reusenca que fa dos anys va celebrar el 170 aniversari. El seu passat esportiu fa que tingui una visió amb uns valors basats en l’esport que va practicar, l’atletisme. Tarredellas. també és inspectora del departament d’Educació, i considera que s’hauria de regular l’ús dels dispositius a les aules, però també a l’entorn familiar. N’ha parlat al programa d’aquesta casa, Distàncies Curtes.

El CBT vol el triomf en el debut de Serna al Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona torna aquest cap de setmana al pavelló del Serrallo per enfrontar-se al CB Santfeliuenc. El conjunt blau va perdre la setmana passada a la pista del segon classificat, el Cartagena, en l’estrena de Jorge Serna a la banqueta. Però l’equip va canviar les sensacions i espera convertir-les en un triomf aquest dissabte.

PUBLICITAT