#TarragonaDaily | Tarragona vibra amb un Carnaval brillant

Tarragona vibra amb el Carnaval. Dissabte apassionant a la ciutat que ha gaudit de valent, malgrat el vent, de diversis dels plats forts d’aquesta festa. Primer, la baixada del Pajaritu al matí. A la tarda, l’acte més multitudinari amb la Rua de Lluïment. Més de 3.500 persones van participar-hi directament, van sortir 31 comparses i una cinquantena de carrosses. Van passejar i actuar pels carrers de la ciutat, partint de Ramón y Cajal i arribant a Avinguda Catalunya més de quatre hores després. Al vespre, torn per les revetlles, amb gran pes per la de la Plaça de la Disbauxa (Corsini), així com per la de la colla Jove al Cós del Bou. Avui és el torn de la Rua de Lluïment a partir de les 18h.

Fins a 30.000 beneficiats a la província per l’increment del Salari Mínim

PUBLICITAT

El PSC a Tarragona valora la pujada del 5% del Salari Mínim Interprofessional (SMI) que dimarts passat va aprovar el Consell de Ministres i que segons afirmen beneficiarà fins a 30.000 persones de la província de Tarragona. La pujada implica que l’SMI passi dels 1.080 als 1.134 euros i afectarà especialment persones treballadores de sectors com el comerç, l’hostaleria o l’agricultura.

El Nàstic venç al Real Unión i es disfressa de líder en solitari (2-1)

Nova victòria del Nàstic de Tarragona per 2 gols a 1 davant el Real Unión de Irún que li serveix per assaltar al lideratge en solitari de la categoria després de l’empat de la Ponferradina davant el Teruel. Els granes regalen de nou un triomf als més de 5.000 aficionats que van arribar al Nou Estadi, alguns disfressats. No va ser un gran partit dels de Tarragona, que van veure com el rival els superava en moltes fases del joc. Tot i això, els gols a la primera meitat de Joan Oriol i Alan Godoy, un dels fitxatges d’hivern, van permetre deixar en insuficient el golàs de Benito a la represa.

El CBT cau estripitosament a la pista del Sant Antoni (71-45)

En bàsquet, el CBT va caure ahir per 27 punts a la pista del Sant Antoni d’Eivissa, el líder del grup. Poques opcions pels blaus que des del primer quart van anar a remolc dels de les illes balears i no van tenir cap mena d’oportunitat, acusant també importants baixes en un duel realment difícil.

PUBLICITAT