#TarragonaDaily | Tarragona viu un sentit homenatge al pilot Carles Falcón

Distingeixen Carles Falcón en un sentit homenatge

Tarragona ha reconegut aquest dissabte a la tarda la trajectòria de Carles Falcón, el pilot tarragoní que va perdre la vida en la segona etapa del ral·li Dakar. L’homenatge ha tingut lloc davant del Club Tennis Tarragona, minuts abans de l’inici de la cursa de 20 quilòmetres de l’Ultra Trail Tarragona. Durant l’acte s’ha guardat un minut de silenci i el conseller d’Esports, Berni Álvarez, en nom de l’Ajuntament de Tarragona, ha estat l’encarregat de lliurar a la seva família un diploma en reconeixement de la trajectòria del pilot.

Un nou dispositiu identificarà el risc cardiovascular a partir d’una mostra de sang

PUBLICITAT

La Universitat Rovira i Virgili participa en la creació d’un dispositiu per identificar pacients d’alt risc cardiovascular a partir d’una petita mostra de sang. Es tracta del projecte europeu PoCCardio liderat per la Universitat Mèdica de Graz (Àustria) i que compta amb la implicació de sis centres més. Segons un comunicat de la URV, la iniciativa té com a objectiu desenvolupar en els pròxims cinc anys un dispositiu “portàtil i autònom que permeti analitzar immediatament les mostres de sang dels pacients a partir d’una petita punxada”.

Incendi amb dos ferits lleus en una planta baixa de Tarragona

En successos, Un incendi a la planta baixa del número 47 del carrer Robert Aguiló de Tarragona, paral·lel a la Via Augusta, ha deixat aquest matí de dissabte dos ferits lleus. Es desconeix encara la causa del foc, malgrat que tot apunta que podria haver estat provocat per un curtcircuit. Les dues persones ferides han estat ateses al mateix lloc dels fets, però no s’han traslladat a cap centre sanitari.

Un partit trampa per posar a prova el lideratge

En esports, després de rescatar un punt molt valuós en un mal partit a Sestao, el Nàstic de Tarragona torna al Nou Estadi per rebre la visita del cuer del grup, el Teruel. El conjunt grana té clar que ha de tornar al camí de la victòria i intentar recuperar les sensacions positives de joc que ha mantingut durant pràcticament tota la temporada. Tot i això, no serà tan fàcil com pot dir la classificació. Els aragonesos tan sols han guanyat un partit en 24 jornades, però només han perdut tres duels a domicili, menys que el mateix Nàstic.

PUBLICITAT