Tarragona Daily| El conflicte de l’estiba

Cruset: “el conflicte de l’estiba posa en qüestió la viabilitat del Port”

Josep maria Cruset, president del Port assegura que el conflicte de l’estiba “posa en qüestió la futura viabilitat del Port de Tarragona”, ja que “moltes descàrregues s’han traslladat a altres ports que són competència directa del tarragoní”. El president assegura que, com a Autoritat Portuària, demanem a les parts seure per buscar una solució positiva pels dos, però mentrestant “les activitats portuàries no poden cèsar”.

estiba daily

El president del Port, a favor de la continuïtat de Junts al Govern

PUBLICITAT

El president del Port de Tarragona, s’ha mostrat favorable a la continuïtat del seu partit a la governança, afirmant que “valdria la pena continuar transformant el país des del govern”.Josep Maria Cruset ha volgut deixar clar que “en l’escenari que el govern pateixi un relleu, dependrà d’un tràmit administratiu el futur del seu càrrec”. En aquest sentit, el president també ha expressat que “al marge de la realitat política encara hi ha molta feina a fer al port de Tarragona”.

Un estudi per ajudar a predir el risc de complicacions de la Covid-19

Un equip investigador de la URV i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), amb la col·laboració de diferents centres hospitalaris, entre ells l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han descobert un biomarcador a la sang que ajudarà a predir si una persona amb Covid-19 té més risc de patir aquestes complicacions.Anna Rull, investigadora tan de la URV com de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, es mostra molt satisfeta i orgullosa del treball i col·laboració de tot l’equip i creu que és avenç científic molt significatiu.

La Tarraco Health Race ja és una realitat

El 27 de novembre a Tarragona tindrà lloc la Tarraco Health Race. Aquest esdeveniment esportiu sorgeix arran del conveni de col·laboració entre el COMT i l’Ajuntament de Tarragona i té com a objectiu fomentar i conscienciar la població la importància que té l’esport. El president del COMT, Sergi Boada, assegura que aquesta cursa és una manera de visibilitzar la necessitat de fer esport.

PUBLICITAT