Tarragona Daily| Els verds s’imposen al Concurs de Castells

Els Castellers de Vilafranca s’han tornat a imposar al Concurs de Castells de Tarragona, destronant la Colla Vella dels Xiquets de Valls, guanyadors en l’última edició celebrada el 2018. Els Verds recuperen així l’hegemonia del món casteller, que els va dur a imposar-se al Concurs en vuit edicions consecutives, entre 2002 i 2016. Aquest diumenge, els Verds han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre. També han carregat el 4 de 9 net en una decisiva quarta ronda.

PUBLICITAT

La sinistralitat d’enguany a les carreteres tarragonines supera la registrada l’any passat fins a aquestes dates. I iguala la del 2019, l’últim any previ a la pàndemia. Fins al 30 de setembre, han estat 33 les persones que han perdut la vida a les carreteres de la província de Tarragona, les mateixes que fa tres anys fins a aquest mes.

Les empreses estibadores del Port de Tarragona han celebrat que els estibadors hagin tornat a treballar amb “normalitat” per “descongestionar” l’activitat portuària que s’ha vist afectada pel conflicte laboral.Les companyies també han valorat positivament que aquest divendres s’hagin reprès les negociacions i el diàleg amb els treballadors.

El Nàstic de Tarragona no aconsegueix trencar la mala dinàmica lluny de Tarragona. Tot i que els granes han començat guanyant, l’Eldense ha sigut capaç de capgirar el marcador i emportar-se els tres punts (2-1).

PUBLICITAT