#TarragonaDailyEsports | El Nàstic empata a 0 contra el Cornellà

El Nàstic empata a 0 contra el Cornellà

El Nàstic empata sense gols contra el Cornellà a l’Stage Front Stadium. Repartiment de punts en un partit on cap dels dos equips ha estat capaç de convertir les oportunitats de gol.

Durant la primera part, ni Nàstic ni Cornellà han volgut assumir riscos, fet que ha generat que no hi hagi hagut grans ocasions de gol. Durant la segona part, el Nàstic ha guanyat en profunditat i transicions amb els canvis. L’oportunitat de gol més clara pels de Dani Vidal ha arribat al minut 51, als peus de Pablo Fernández. L’empat és millor resultat pel Cornellà que pel Nàstic, que encara no ha vist la derrota aquest 2023 i acaricia la permanència.

Més de 1.200 aficionats grana han acompanyat al Nàstic en aquest partit al camp de l’Espanyol. Havent sumat un punt, el Nàstic se situa tercer a la classificació, empatat a punts amb el Barça Atlètic, que ha guanyat al Teruel aquesta jornada. El primer classificat continua sent el Deportivo de la Coruña, que ha empatat a 1 contra el Sabadell. En la pròxima jornada, el Nàstic jugarà diumenge, 24 de març a casa, contra l’Unionistas.

La Pobla buscarà la victòria aquest diumenge a L’Escala

El filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, jugarà aquest diumenge a les 12h del migdia contra el FC l’Escala. Els d’Adolfo Baines necessiten guanyar si volen continuar en la lluita per les places de play-off d’ascens, que cada vegada són més lluny. Actualment la Pobla té 28 punts, set menys que el Reus FC Reddis, equip que marca les places de promoció. Alhora, els 3 punts anirien molt bé a una Pobla que no veu la victòria des del passat 28 de gener.

La UE Valls vol remuntar posicions davant del Can Vidalet

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls té aquest diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, partit davant del Can Vidalet, rival directe que lluita per una plaça a promoció d’ascens a 3a RFEF.

Els blancs-i-vermells, que fa nou partits que no guanyen, volen regalar un triomf a l’afició i, a poc a poc, recuperar l’embranzida de principi de temporada. Tot i la mala ratxa, la passada jornada van treure un empat al camp del Vic.

El matx entre la UE Valls i el Can Vidalet es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

El CBT guanya i s’aferra a la permanència

El Club Bàsquet Tarragona ha guanyat contra el CB Santfeliuenc per 74 a 81 i s’aferra a la permanència.

El primer quart ha acabat amb empat a punts, però el CBT s’ha mantingut per sobre en el marcador durant tot el segon quart i ha marxat al descans 15 punts per sobre del rival. Els blaus han estat per sobre en el marcador durant tota la segona part, fins al 74 a 81 final.

Amb aquesta victòria, el CBT fa un pas endavant per aconseguir el somni de la permanència, que continua sent molt complicat.