#TarragonaDailyEsports | El Nàstic empata i deixa perd l’oportunitat d’assaltar el lideratge

El Nàstic de Tarragona deixa escapar la possibilitat de posar-se al capdavant de la taula, tres mesos després. Els granes es van avançar al marcador, però l’Osasuna Promesas va resistir.

Els granes posaven el joc a la primera meitat i culminava una jugada col·lectiva per banda esquerra que culminava amb Marc Fernandez rematant amb el cap creuant la pilota. Els navarresos van empatar als 20 minuts de la segona meitat. Una arribada ràpidíssima dels visitants acabava amb Eneko rematant al fons de la xarxa després d’una bona centrada des de l’esquerra. Un càstig per simbolitzar l’acomodament local amb l’1 a 0.

Un empat agredolç pels granes que deixen escapar una bona oportunitat, no només per liderar la categoria sinó per continuar ficar espai en la lluita pel play-off. Després de cinc victòries consecutives, els granes empaten. La distància amb els perseguidors que busquen entrar al play-off és de vuit punts, mentre que els granes es mantenen segons.

Anem cap a la Tercera RFEF. per què la Pobla de Mafumet ha guanyat per 3 gols a 1 al Mollerussa. Els pobletans han reaccionat ràpidament al gol inicial de Monne al 33 i han fet la igualada al minut 36 de partit gràcies a Céspedes. Ja a la segona meitat, Joan Torrents ha sentenciat el matx per partida doble per posar el 3 a 1 final. La Pobla es manté a la desena posició, però s’allunya a sis punts de diferència. Per la seva banda, el Reus Reddis no ha pogut amb L’Escala. Els reusencs han vist com a la primera metat els locals anotaven per partida doble i només un solitari gol de Josep Ramon ha servit per retallar distàncies. Els reusencs surten de la zona de play-off igualats a 27 punts amb el cinquè classificat, la Montañesa.

Baixem un altra categoria, fins a la Lliga Elit per parlar de la Unió Esportiva Valls. Que ha perdut el seu partit davant la l’Europa B per 0 a 3. Els de Manel Cazorla han aguantat gairebé tot el partit, però els visitants han sentenciat amb dos gols als instants finals. L’Europa és més líder encara i el Valls cau a la quarta plaça.

El Salou s’emporta un derbi d’infart. Salouencs i tarragonins han mostrat el seu millor joc i un autèntic espectacle que s’ha decidit en els darrers segons. El CBT s’ha posat per davant a falta de 30 segons amb un triple de Mensah. El Salou ha replicat amb un triple d’Isaac Mayo a falta de set segons per posar el 71-70 final. Amb aquesta victòria, els salouencs continuaran a la quarta posició, mentre que els tarragonins es mantenen a la zona de descens directe, només a una victòria de la permanència.

Per la seva banda, el CB Valls guanya per 87 a 69 a l’Azulejos Moncayo i no deixa lloc per la sorpresa. Els vallencs encara tenen complicat quedar entre els dos primers classificats i ara mateix es troben a dues victòries del Mollet. La propera setmana, els de Víctor Neila visitaran l’Espanyol.