#TarragonaDailyEsports | El Nàstic, líder en solitari

El Nàstic venç al Real Unión i es disfressa de líder en solitari (2-1)

El Nàstic de Tarragona venç i es disfressa de líder en solitari després de guanyar a la Real Unión de Irún per 2 gols a 1. Els granes regalen de nou un gran triomf a casa i no dona opcions un rival sòlid com és la Real Unión de Irún.

Els de Dani Vidal ho han fet anant per feina amb gols de Joan Oriol i la nova incorporació, Alan Godoy, en una primera meitat contundent i seriosa del Nàstic. Un Nàstic que també tenia la oportunitat d’ampliar diferències amb un cop de cap de Pol Domingo que marxaria per ben poc de la porteria visitant.

Amb tot, els visitants incrementarien l’intensitat i només quatre minuts després trobarien el premi del gol i posarien la por al cos amb un gol d’Asier Benito. Amb el gol, els visitants creixerien en el joc i buscarien el gol de l’empat, però un Nàstic sòlid i ben plantat dins el terreny de joc no donaria opció.

La Pobla empata sense gols amb el Prat (0-0)

Anem cap a la Tercera RFEF. La Pobla de Mafumet ha empatat a zero contra el Prat. Els d’Adolfo Baines només han pogut sumar un punt a casa contra un rival directe en la lluita per les places de play-off. Ara per are, els pobletans se situen desens a la classificació amb 26 punts, a 4 de la zona de play-off, que marca el Reus FC Reddis. El pròxim partit de la Pobla serà diumenge que ve, al camp de la Rapitenca.

Derrota contundent del CBT al camp del Sant Antoni (93-60)

I canviem de pilota i parlem de bàsquet, per què el Club Bàsquet Tarragona ha caigut per 93 a 60 punts a la pista del Sant Antoni, el líder de la categoria. Poques opcions pels blaus, ja que els balears han dominat el partit des del primer quart.