#TarragonaDailyEsports | El Nàstic tanca la primera volta al camp del líder

El Nàstic torna a Vigo per tancar la primera volta visitant al líder

El Nàstic de Tarragona tanca aquest diumenge la primera volta amb un repte de màxima exigència. El conjunt de Dani Vidal visita al líder la categoria, el Celta Fortuna, amb l’objectiu de donar un cop sobre la taula quan s’arriba a l’equador de la temporada amb l’equip situat a la zona de play-off.

Els tarragonins es troben en un moment dolç, sumen tres victòries consecutives i quatre en els darrers cinc partits. L’equip torna a Vigo, on va quedar-se a les portes de l’ascens fa un any i mig, amb la idea de mantenir la línia competitiva que ha mostrat al llarg de la temporada, també a domicili, amb alguna comptada excepció.

Els gallecs estan desplegant un dels millors futbols de la categoria. Futbolistes joves, amb talent i amb una confiança i atreviment desbordants. Han sumat els últims dotze punts de manera consecutiva i se situen sis per sobre dels grana, que són quarts. Dani Vidal, tècnic del Nàstic, valora la importància del partit, però deixa clar que passi el que passi no serà ni molt menys definitiu.

L’equip no podrà comptar amb Gorka Santamaría. El futbolista s’ha lesionat, pateix una lesió fibril·lar de grau I a l’isquiotibial dret. El duel, que s’havia de jugar en principi a les 19h, es disputarà finalment a les 15:45h al Municipal de Barreiro, no a Balaídos.

La Pobla busca la primera victòria del 2024 al camp del cuer

Anem cap a la Tercera FEF. La Pobla de Mafumet jugarà aquest diumenge a domicili, contra el Castelldefels, el cuer de la categoria.  El matx serà a les 12h del migdia. El filial grana buscarà la primera victòria de l’any, després de la derrota a casa per 0-2 contra el Badalona la setmana passada. Actualment els d’Adolfo Baines se situen a mitja taula de la classificació, a 6 punts de la zona de play-off d’ascens.

La UE Valls comença l’any al camp del Viladecans

Baixem un altra categoria, fins a la Lliga Elit per parlar del Valls. Els de l’Alt Camp tornen aquest cap de setmana de les vacances de Nadal, i s’enfrontaran aquest diumenge contra el Viladecans, onzè classificat amb quinze punts.

Els vallencs visiten aquesta població del Baix Llobregat amb l’objectiu de treure’s el regust amarg del matx de l’última jornada al camp del Sants en què van perdre per 2 a 1 i mantenir-se a la part alta de la classificació.

Els blancs-i-vermells van acabar el 2023 en tercera posició de la màxima competició del futbol català consolidant-se a la zona de play off d’ascens a 3ª RFEF i a només tres punts del líder, el Sabadell B.

L’enfrontament entre el Viladecans i la UE Valls es disputarà diumenge, a les 17 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Victòria important del CBT per començar a sortir de la cua de la classificació

Victòria contundent del Club Bàsquet Tarragona, que ha guanyat per  84 a 68  a l’Alginet, en el partit que s’ha jugat aquesta tarda a Tarragona. Amb aquesta victòria, els tarragonins mantenen la bona ratxa a casa. Amb la d’avui, ja són 4 les victòries consecutives al Pavelló del Serrallo.

El partit ha començat de cara per l’Alginet. El club valencià s’ha mantingut per davant en el marcador durant tota la primera part. Al descans, el resultat era de 33 a 39 a favor dels visitants.

A partir del tercer quart, el CBT ha agafat embranzida i ha capgirat el partit. Els de Jorge Serna han remuntat en el tercer quart, en el qual han acabat dos punts amunt de l’Alginet. Durant el darrer quart, s’han mantingut amunt en el marcador i han ampliat l’avantatge fins al resultat final de 84 a 68.

Es tracta d’una victòria importantíssima pel CBT, que comença a sortir de la cua de la classificació i creu en la lluita per mantenir la permanència a la LEB Plata.