#TarragonaDailyEsports | El Nàstic torna a casa en un partit contra el Cornellà sense gols

El Nàstic empata a 0 contra el Cornellà

El Nàstic ha empatat aquest dissabte sense gols contra el Cornellà a l’Stage Front Stadium. Repartiment de punts en un partit on cap dels dos equips ha estat capaç de convertir les oportunitats de gol.

Durant la primera part, ni Nàstic ni Cornellà van voler assumir riscos, fent que no hi haguès grans ocasions de gol. Durant la segona part, el Nàstic guanyava en profunditat i transicions amb els canvis. L’oportunitat de gol més clara pels de Dani Vidal arribava al minut 51, als peus de Pablo Fernández. L’empat és millor resultat pel Cornellà que pel Nàstic, que encara no ha vist la derrota aquest 2023 i acaricia la permanència.

Més de 1.200 aficionats grana van acompanyar al Nàstic en aquest partit al camp de l’Espanyol. Havent sumat un punt, el Nàstic se situa tercer a la classificació, empatat a punts amb el Barça Atlètic, que ha guanyat al Teruel aquesta jornada. El primer classificat continua sent el Deportivo de la Coruña, que ha empatat a 1 contra el Sabadell. En la pròxima jornada, el Nàstic jugarà diumenge, 24 de març a casa, contra l’Unionistas.

La Pobla aconsegueix guanyar 0-1 al FC L’Escala

Per la seva part el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, torna al camí de la victòria per 0 a 1 davant l’Escala amb un gol de Joan Torrents de penal. El filial grana ha aconseguit aquest diumenge un triomf de mèrit davant d’un dels rivals més en forma de la categoria, l’Escala. El gol al minut 6 de Torrents ha sigut suficient per què la Pobla s’endús els 3 punts i continui en la lluita pels llocs de playoff i allunyant-se del descens.

Victòria contundent de la UE Valls  amb 3 a 0 contra el Can Vidalet

Per la seva banda, la UE Valls trenca la mala dinàmica i suma la primera victòria del 2024 guanyant al Can Vidalet al Vilar per un contundent 3 a 0. Un doblet de Sergi Folch a la primera meitat ha posat en avantatge als de Manel Cazorla, que han sabut jugar amb el marcador a la segona meitat i han acabat posant la cirera amb una diana de Sergi Vega a la darrera acció del partit. Després de nou jornades sense guanyar els de l’Alt Camp tornen a sumar de tres per allunyar-se de les posicions de perill i tornar a mirar amunt.