#TarragonaDailyEsports | La crisi s’agreuja al Nou Estadi

El Nàstic no ha estat capaç de passar de l’empat a 0 davant el Sestao River i agreuja la crisi de resultats amb la sisena jornada consecutiva sense guanyar. L’equip ha estat superior al conjunt basc, fins ara penúltim classificat, però no ha estat encertat de cara a porteria i ha acabat sense anotar ni un sol gol, una setmana més. El Sestao ha competit, però sense generar cap mena de perill sobre la porteria de Varo. Ha estat impecable sense pilota el Nàstic, però li ha mancat precisió i encert en l’apartat ofensiu. L’equip està en una situació delicada i necessita trencar-la amb urgència per evitar que neixin uns fantasmes molt difícils de fer desaparèixer.

La Pobla es queda a zero davant la Muntanyesa (0-0)

La Pobla de Mafumet ha empatat sense gols (0-0) aquest migdia a casa davant la Muntanyesa. Els d’Adolfo Baines no han pogut passar de l’empat en un duel igualat i davant un rival que suma els mateixos punts que els tarragonins a la taula. Aquest punt fa que la Pobla encadeni la tercera jornada consecutiva sense guanyar, però li permet mantenir-se molt a prop de la zona alta. El proper repte serà el pròxim diumenge al camp del Peralada.

Es trenca la bona ratxa vallenca a Figueres (2-0)

La Unió Esportiva Valls ha perdut per dos gols a zero al camp del Figueres i trenca així la brillant dinàmica de tres victòries consecutives amb la qual arribava al xoc. Un gol en el tram inicial i un altre en la recta final ha impedit als de l’Alt Camp tenir opcions de sumar alguna cosa positiva. Tot i la derrota, els de Manel Cazorla es mantenen a la part alta, com a tercers classificats i la setmana vinent tornaran al Vilar, on ho han guanyat tot, per rebre a l’Horta.

El CBT suma una gran primera victòria a Mallorca (55-67)

A la sèptima ha estat la vençuda! El Cbt aconsegueix la seva primera victòria a la LEB plata en el curs 23-24. Una visita a una pista difícil com la del Palmer Mallorca que també arribava al matx amb la necessitat de victòria després de perdre els últims tres partits.  La primera mitja part ha estat marcada per la igualtat. La segona part, en canvi, ha estat tenyida de blau. L’augment del nivell físic i la pujada de línies defensives ha permès al CBT recuperar moltes pilotes i per fi, poder córrer al contraatac. Arribats al final del 3 quart amb una renda positiva de 12 punts, els últims deu minuts de partit han sigut de caràcter per aguantar el marcador i aconseguir la victòria amb un 55-67 final.