El CBT suma una gran primera victòria a Mallorca

A la sèptima ha estat la vençuda! El Cbt aconsegueix la seva primera victòria a la LEB plata en el curs 23-24. Una visita a una pista difícil com la del Palmer Mallorca que també arribava al matx amb la necessitat de victòria després de perdre els últims tres partits. La primera mitja part ha estat marcada per la igualtat amb un partit travat i a pocs punts on en el segon quart el Palmer ha obtingut una renda de 6 punts d’avantatge, però els del Serrallo han sabut refer-se i arribar a la mitja part amb un 31-34 a favor.

La segona part, en canvi, ha estat tenyida de blau. L’augment del nivell físic i la pujada de línies defensives ha permès al CBT recuperar moltes pilotes i per fi, poder córrer al contraatac. Arribats al final del 3 quart amb una renda positiva de 12 punts, els últims deu minuts de partit han sigut de caràcter per aguantar el marcador i aconseguir la victòria amb un 55-67 final.

Els més destacats del partit han estat Ndour dominant sota els cèrcols. Alaminos i Boonyasith fent mal des de l’exterior i el mallorquí Tugores en la direcció.