#TGNDailyEsports | Recuperar el millor Nàstic al Nou Estadi

El Nàstic intentarà recuperar la seva millor versió al Nou Estadi contra el Fuenlabrada

El Nàstic de Tarragona continua el camí per competir per l’ascens amb un duel davant el Fuenlabrada aquest cap de setmana. Després de superar a la Ponferradina, un rival directe, a domicili, els tarragonins reben als madrilenys al Nou Estadi amb l’objectiu de sumar tres punts més. Volen seguir allunyant als perseguidors per afiançar les places de play-off, i si es donen els resultats intentar reenganxar-se a la lluita per l’ascens directe.

El Fuenlabrada encadena tres partits sense guanyar i viu a la zona tranquil·la de la taula, cinc punts per sobre del descens. Tot i això, no serà un partit gens fàcil. És un perfil d’equip molt físic, que competeix bé i que ja va aconseguir guanyar al Nàstic a la primera volta. De fet, va ser el primer en fer-ho. Va ser per 2 a 1 remuntant la diana inicial de Borja Martínez.

Dani Vidal, entrenador del Nàstic, afirma que no s’ha de pensar en la situació classficatòria i en si l’equip té o no marge d’error.

A més de les baixes habituals de les darreres setmanes, Vidal tindrà el dubte del porter Alberto Varo fins a darrera hora. El xoc es disputarà aquest diumenge a les 16h al Nou Estadi.

En la prèvia d’aquest partit, es farà un reconeixement públic a Santi Coch, el jugador amb més partits a la història del club. En concret va vestir la samarreta grana en 528 partits, durant 17 temporades. En 11 va fer-ho lluint el braçalet de capità. Des d’aquest dissabte, la porta 8 del Nou Estadi porta el nom de Santi Coch.

La Pobla ha perdut a casa contra el Peralada (0-1)

La Pobla de Mafumet ha perdut aquesta tarda a casa contra el Peralada, per 0-1. El gol ha arribat a l’inici de la primera part, al minut 57, de les botes d’Alan Baro. Els d’Adolfo Baines no veien la derrota des del passat 18 de febrer, quan van caure contra la Rapitenca per 2 a 1 i actualment son desens a la classificació. I atenció, perquè el pròxim partit de la Pobla serà entre setmana. El filial del Nàstic visitarà aquest dimecres la UE Tona, un rival directe, ja que, se situa novè a la classificació, just per sobre de la Pobla,  amb un partit menys.

La UE Valls vol mantenir la sisena plaça

la Unió Esportiva Valls afronta la primera de les set finals que li resten abans d’acabar la competició regular. L’objectiu no és cap altre que seguir una setmana més en zona de promoció d’ascens a 3ª RFEF.

En aquesta jornada reben la visita del Figueres, rival directe de la part alta. Els empordanesos, que fa tres partits que no guanyen, són quarts a la taula classificatòria amb 35 punts.

Els de Manel Cazorla encaren el partit amb molta ambició després d’haver sumat 5 dels 9 punts possibles en els darrers tres partits.

L’enfrontament entre la UE Valls i la UE Figueres es disputarà diumenge, a les 12.15 hores, a l’estadi del Vilar. Com és habitual, es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

El CBT acaba la temporada amb victòria (77-82)

El CBT tanca la temporada amb una victòria a domicili. Els blaus han guanyat per 77 a 82 a l’Horta Godella, en un partit prou igualat. El CBT ha dominat el primer quart, però al descans ha marxat un punt per sota. El quart quart ha estat el decisiu, després que el tercer hagi finalitzat amb un empat a 52 punts.

El CBT diu adeu a la categoria de la millor manera possible, ja que aquesta victòria en l’últim partit de la temporada arriba ja amb el descens a EBA certificat des de fa un parell de setmanes, en una temporada que ha estat molt complicada pels tarragonins. També ha estat el darrer partit de Ferran Torres, llegenda del club, que ja es va acomiadar dels aficionats en l’últim partit de la temporada al Pavelló del Serrallo.