Torna el Tarragona Daily de dilluns a diumenge carregat de novetats

Els Dailys informatius a Ràdio Ciutat de Tarragona tornen amb força aquest 3 d’octubre amb una nova temporada carregada de novetats. El Tarragona Daily agafa força amb la co-producció de La Xarxa de Comunicació Local amb la informació local de la ciutat de Tarragona explicada en càpsules informatives de 3 minuts posant al dia l’actualitat de la ciutat, informació de servei, estat del trànsit, informació municipal, entre d’altres.

PUBLICITAT

El Tarragona Daily Matí estarà comandat per Jonay González i l’equip d’informatius de Ràdio Ciutat amb tota l’actualitat en una tassa de cafè.

La informació de dilluns a diumenge no descansarà a Ràdio Ciutat de Tarragona. El Tarragona Daily comptarà amb la seva edició de vespre recollint tota la informació de la ciutat amb l’edició d’Arnau Curto i Adrià Tella.

Com a novetat, en edició cap de setmana, encetem el Weekly Tarragonès, per posar-te al dia de les notícies més destacades del territori i ampliant horitzonts amb Adrià Tella i Arnau Curto.

A més, durant el cap de setmana, podreu seguir tota l’actualitat i informació local amb les edicions de matí i vespre. L’edició del Daily matí cap de setmana continuarà sota el comandament d’Arnau Curto portant tota l’actualitat del cap de setmana recollida en una píndola d’àudio.

A més, continuarà la graella amb el Tarragona Daily Esports amb Adrià Tella, una càpsula informativa recollint tota l’actualitat esportiva de tots els equips del Camp de Tarragona.

La informació no descansa a Ràdio Ciutat de Tarragona disponible a totes les nostres plataformes web, Facebook, Twitter, Instagram, Spotify, iVoox i Youtube.

PUBLICITAT