Tarragona Daily | Més pàrquings dissuasius


L’entorn d’Independència es converteix en una nova zona dissuasiva

L’Ajuntament de Tarragona ha inaugurat aquest dijous 200 noves places de pàrquing dissuasiu al passeig de la Independència amb zona taronja. Aquesta obra ha costat 114.000 euros més prop de mig milió que va costa l’expropiació del magatzem que hi havia en la zona. A més tot l’entorn del Passeig d’Independència, abans zona blanca, serà ara també de zona taronja.Xavi Puig, conseller d’urbanisme, assegura que “continuaran treballant, sempre amb el consens de les entitats veïnals”.

aparcament taronja passeig independencia

Eva Miguel serà l’alcaldable de la CUP a Tarragona a les properes eleccions

PUBLICITAT

L’actual consellera de Medi Ambient i Habitatge a l’Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel, avançarà un lloc i passarà a ser la número 1 a la llista de la CUP de Tarragona per a les properes eleccions municipals del maig del 2023. Miguel ha agraït la confiança de l’assamblea i defensat la feina feta en aquest mandat. A més, reivindica que la CUP és la garantia per evitar que el PSC torni al pdoer.

Descobreixen a Vimbodí el fòssil humà més antic del sud de Catalunya

Després de més de dues dècades de treballs al Molí del Salt a Vimbodí i Poblet, el jaciment segueix donant alegries i il·lusiona a la comunitat paleontològica. Aquesta vegada amb el fòssil humà més antic del sud de Catalunya. El director del projecte de recerca del Molí del Salt, Manuel Vaquero, afirma que s’espera que aquesta resta aporti nous coneixements a la història.

La Muntanyeta recupera la Caminada Solidària després de dos anys

Aquest diumenge 13 de novembre l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta, recupera la caminada solidària en la seva 12 edició després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid-19.

PUBLICITAT