Tarragona Daily| Mobilitzacions a Lear

El Comitè d’Empresa de Lear Corporation Holding, de Valls, s’ha vist obligat a aturar les negociacions del conveni col·lectiu, després de sis mesos de reunions.

Lear Daily
PUBLICITAT

Per aquest motiu han convocat manifestacions a partir de la setmana vinent, per tal de fer seure a l’empresa i descongelar aquesta negociació que s’ha arrossegat durant més del gener segons apunta el comitè. Brian Guevara, delegat de CCOO del Comitè d’Empresa de Lear, assegura que “si aquestes mobilitzacions no resulten efectives, cridaran a la vaga als treballadors”.

L’alcalde de Tarragona Pau Ricomà ha volgut remarcar als micròfons del Bon Dia Tarragona, que “els projectes de la Generalitat a la ciutat de Tarragona no poden posar-se en perill per una crisi de govern”. Pel que fa a la ciutat de repòs i vacances ha destacat que “està vinculat a un fons Next Generation i no pot tirar enrere”. Pel que fa al forum de la justicia i el nou Joan XXIII l’alcalde defensa que “són projectes de país de gran rellevància” i assegura que “el consistori serà exigent perquè no es tirin enrere”.

Fa unes poques setmanes el líder del PSC de Tarragona va oferir públicament a l’ajuntament una “mà estesa per negociar els pressupostos del 2023”. Davant d’aquesta proposta l’alcalde de la ciutat ha volgut remarcar que “parlaran amb tothom, però la prioritat és elaborar el pressupost amb els actuals socis de govern, Junts per Tarragona i la CUP”. A més també ha volgut remarcar que “els seus socis prioritaris encara són En Comú Podem”, amb qui encara compten per signar el pressupost del 2023.

Sandra Guaita serà la candidata del PSC a Reus per a les eleccions municipals del 2023. L’actual portaveu socialista al consistori i primer secretari del partit a la ciutat, Andreu Martín, ha renunciat a tornar a ser alcaldable per motius personals. Martín ho ha comunicat aquest dilluns a la comissió executiva i a l’assemblea.

El Club Bàsquet Tarragona es queda a pocs metres de culminar la remuntada al favorit de la Lliga EBA, el Barça B caient per 70 a 76. Els blaus fins i tot s’havien emportat el primer temps guanyant al descans per 39 a 36, després d’aixecar trams de fins a 7 punts de diferència amb els blaugranes.

PUBLICITAT