Tarragona Daily | Pluges intenses

Previsió de pluges intenses

Pendents avui d’un important canvi de temps que ha de fer baixar les temperatures i previsions també de pluges intentses a les nostres comarques, coneguem l’estat del cel i la previsió per aquesta jornada des del servei meteorològic de Catalunya.

pluja rambla
ACN

Covestro estrena nova planta de clor a Tarragona amb una inversió de 200MEUR

PUBLICITAT

La companyia basada en la fabricació de polímers, Covestro, ha posat en marxa una nova planta per la producció de clor a Tarragona després d’una inversió de 200 milions d’euros. L’estrena d’aquest equipament ha generat 50 nous llocs de treball i suposa la primera planta basada en la tecnologia ODC, càtode d’oxigen despolaritzat, que permetrà un estalvi energètic de fins al 25% segons ha destacat la companyia. És per això que des de Covestro situen aquesta nova planta de clor una eina per permetre un subministrament més eficient i sostenible i per arribar a l’objectiu d’una reducció significativa d’emissions C02 de la companyia pel 2035.

En concurs la recepció d’idees per connectar millor el Port i la ciutat

El Port de Tarragona ha publicat la licitació d’un concurs d’idees per seleccionar el millor projecte per a la transformació urbanística de l’entorn de les seus de l’Autoritat Portuària. Amb aquest projecte pretenen renovar la zona que connecta la ciutat, el Moll de Costa i el passeig del Miracle. Aquesta idea finalista rebrà 85.000 € per la redacció de projecte que ha de renovar un parc urbà de 8.000 m². L’Autoritat Portuària obre camí amb aquesta iniciativa a “donar sortida a la problemàtica del pas soterrat de la plaça dels Carros”. Ho explica Saul Garreta, president del Port.

Més actes com el Teclatapa per millorar el Carnaval de Tarragona

Ja queda molt poc per tornar a viure el Carnaval de Tarragona al 100% i amb més ganes que mai tan per part del públic com de totes les comparses. Dos dels retorns a la normalitat més esperats són els de la Rua d’Artesania i la Disfressa d’Or, dos dels actes principals i més importants per a les comparses on tenen l’oportunitat de lluïr el treball de molts mesos, un treball que suposa una inversió econòmica significativa. Laura Pérez, membre de la comparsa Som i Serem Urban Style, destaca que enguany s’ha millorat la dotació econòmica i que estan en negociacions amb l’Ajuntament per poder realitzar més iniciatives com el Teclatapa per augmentar els seus recursos.

PUBLICITAT