Tarragona Daily Vespre | Nou pas cap a l’Hidrogen Verd

El Govern signarà un acord per falcar l’aposta per l’hidrogen verd

La consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret ha visitat aquest matí el Port de Tarragona en companyia del cos consular present a Catalunya per presentar-li els detalls de la Vall de l’Hidrogen de Catalunya.

Hidrogen verd Port Tarragona
PUBLICITAT

Una jornada marcada pel repte de la transició energètica i com aquest projecte i l’H2Med poden fer-li front amb una òptica europea. La consellera ha aprofitat la visita per anunciar que el govern signarà un acord per “falcar l’aposta estratègica per l’hidrogen verd i el lideratge de Tarragona en aquesta matèria”. Serret no ha donat els detalls de la implicació d’aquest acord, però si ha remarcat que “aquest ha de ser un vector que generi ocupació i oportunitats al país”.

Desestimat el projecte de la pèrgola de la plaça Corsini

El Consell d’Administració de l’empresa de Mercats de Tarragona, reunit dijous a la tarda, ha aprovat per unanimitat desestimar de forma definitiva el projecte “Umbracle”, proposta guanyadora del concurs d’idees per humanitzar la Plaça Corsini presentada pel despatx d’arquitectura SEA Arquitectos SLP.

El departament tècnic de l’ajuntament destaca en un informe que el cost ascendeix més de 30.000 per sobre del cost inicial, la pèrgola ocupa espais del mercat de venda no sedentària i la vegetació plantejada genera dubtes. A més el projecte no compta amb informe favorable de Bombers i si amb un desfavorable de la conselleria de Parcs i Jardins. 

Els Xiquets de Tarragona entren en lloc

Nou cap de setmana farcit de castells a Tarragona que dona el tret de sortida a la temporada dels Xiquets de Tarragona. Aquest dissabte 15 d’abril a les sis de la tarda la plaça de la font acollirà la diada d’inici dels matalassers, convidant també als xiquets de Reus i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una diada que portarà a plaça els primers castells de set de la temporada i alguna estructura de gamma alta de set. Una estrena que els Xiquets entomen “sense arriscar i amb la voluntat de fer rodar la canalla”.

El mateix dia i a la mateixa hora la ciutat viurà una altra diada, en aquest cas a la plaça Bisbe Bonet per celebrar el 35è aniversari dels Xiquets del Serrallo. Els el barri mariner comptaran també amb les actuacions de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

PUBLICITAT