Tarragona Daily Vespre | Un conveni per la petroquímica

El STR exigeix una millora salarial i un conveni per la petroquímica tarragonina

Més d’un centenar de treballadors i treballadores de la indústria química s’han manifestat aquesta tarda a Tarragona per exigir una millora salarial.

PUBLICITAT

La concentració ha estat organitzada pel Sindicat de Treballadors (STR) i ha tallat la Imperial Tarraco de la ciutat per acabar davant de la seu de l’AEQT a l’Avinguda Marquès de Montoliu, l’interlocutor a qui s’adrecen per recuperar el poder adquisitiu perdut. Més enllà d’aquesta millora salarial, segons Jordi Margalef, secretari de comunicació del sindicat, també volen comptar amb un conveni marc propi de la indústria petroquímica de Tarragona.

Pau Ricomà fa balanç d’un “mandat de futur”

Després de balanços de les diverses conselleries de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, alcalde de la ciutat, ha fet aquest dijous balanç dels seus quatre anys al capdavant del consistori. Ho ha fet a la Volta de la Tecleta del Pretori i davant de la majoria dels seus socis de govern.

Ricomà assegura que aquest “ha estat centrat en la mirada de futur” com una de les seves línies principals d’actuació. Al centre del seu discurs ha estat el futur POUM, destacant que la Tarragona del futur necessita ser més cohesionada i sostenible. Ricomà ha posat també l’accent en grans projectes desencallats com el Joan XXIII, el Fòrum Judicial o el traçat del tramvia generat a través d’un procés participatiu. Amb tot l’alcalde assegura que “han assentat les bases d’un canvi tot i les adversitats plantejades”.

Tarragona Creix decau en vint-i-quatre hores

Aquest dimecres es va presentar Tarragona Creix, una associació amb el suport de la CEPTA, la Via T i la Cambra de Propietat Urbana de Tarragona que assegurava denuncia “la decadència i el decreixement de la ciutat de Tarragona”. Per fer-ho van llençar una potent campanya amb creativitats al carrer, supermercats, xarxes socials i diaris. 

En el mateix dia de la seva presentació, tant la CEPTA com la Cambra de la Propietat Urbana, es van deslligar del manifest que havien signat i d’aquesta campanya. Aquest dijous, ha acabat d’esclatar amb la dimissió del president de la Via T, Salvador Minguella, per la seva vinculació a aquesta polèmica campanya. Recordem que el portaveu de l’associació. Amb tot, l’associació que va néixer amb la voluntat de “sumar veus de ciutadania i associacions” ha quedat orfe de suports en unes vint-i-quatre hores.

PUBLICITAT