Tarragona Daily | Videovigilància

L’Ajuntament licita la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta

L’Ajuntament de Tarragona ha licitat la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta. La publicació concreta els punts on s’ubicaran i l’abast que tindran. El contracte, dividit en dos lots i amb un preu de sortida d’uns 150.000 euros, preveu el subministrament del servei, la configuració i implantació de tots els sistemes necessaris per al seu funcionament com la gravació, la gestió i l’analítica de la videovigilància en xarxa amb la Guàrdia Urbana. El contracte té una durada de tres anys i quatre mesos. La presentació d’ofertes finalitza el pròxim 27 de gener.

vehicles part alta

Noemí Llauradó, amb intencions de repetir presidència a la Diputació

PUBLICITAT

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha fet balanç de l’actual mandat aquest dimarts als micròfons del Bon Dia Tarragona.  la presidenta ha volgut repassar els grans reptes de futur per a la diputació, destacant la Vall de l’hidrogen verd com un dels principals projectes a centrar-se. A més, Llauradó assegura que, si les eleccions municipals ho permeten, voldria tenir continuïtat a la presidència de la Diputació de Tarragona.

El pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau estrena pista

L’Ajuntament de Tarragona ha inaugurat aquest dimarts el nou pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau. Amb una inversió de 88.000 euros s’ha instal·lat un nou parquet que finalitza les inversions en aquest equipament municipal. En el darrer any s’han invertit, en total, més de 270.000 € en aquest espai. A més del parquet l’altra gran inversió ha estat l’arranjament del sostre, també s’han instal·lat llums LED i s’han fet petites actuacions amb zones com els vestuaris. Alfonso Periañez, president del Club Voleibol Sant Pere i sant Pau, expressa “l’emoció de poder estrenar aquesta pista”.

La Sala Trono celebra vint anys amb una quinzena d’espectacles

La Sala Trono celebra vint primaveres amb una temporada on destacaran els espectacles de comèdia, entre una quinzena de produccions amb noms com Àurea Màrquez o Enric Cambray, a més del Cicle de Dansa i el Festival de Teatre Màgin. A més, al maig, la companyia tarragonina estrenarà una nova producció pròpia, ‘Tornaria a viure com si fos un llangardaix’ amb Oriol Grau, Cristina Murillo i Marc Piñol, artistes molt arrelats al territori. El Teatre Metropol no serà l’únic escenari de la Trono la propera temporada, ja que la companyia farà parada a altres espais de la ciutat. En parla d’això Joan Negrié, director de la Sala Trono. 

PUBLICITAT