#TarragonaDaily | A Viñuales se li acaba la paciència en la problemàtica dels trens de mercaderies

El Nàstic marxa viu de Ceuta després d’igualar el marcador en fins a dos ocasions. Els del nord d’Àfrica es va avançar en les dues ocasions gràcies a Rodri Rios i el Nàstic va igualar al matx gràcies a Alan Godoy primer, i de Gorostidi en el descompte. Aquest gol va fer embogir els centenars d’aficionats que van veure el partit a la pantalla gegant del Parc Francolí.

PUBLICITAT

Per cert, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ja ha anunciat que aquest proper diumenge, en la tornada de l’eliminatòria, hi haurà un dispositiu policial especial. Recordem que durant aquest diumenge també se celebra la jornada electoral de les eleccions europees. 

I del cap de setmana també parlem del Festival TETA, que es consolida a Tarragona. L’esdeveniment que ha tingut lloc al Camp de Mart ha aplegat prop de 5.000 persones. Pel festival feminista han passat artistes com María José Llergo o Chica Sobresalto. De fet, el concert estelar va ser el de Llergo, on hi van assistir més d’un miler d’espectadors. 

Per cert, avui hem tingut a Rubén Viñuales al Bon Dia Tarragona i ens ha deixat dues primícies: Primer de tot que se li està acabant la paciència amb la problemàtica dels trens. Fart d’esperar, Rubén Viñuales exigeix al Ministeri de Transports la màxima celeritat en la presentació de l’estudi tècnic per desviar els trens de mercaderies, un estudi d’un milió d’euros que pateix un retard de més d’un any. 

La Diputació es replanteja el projecte de la Savinosa presentat a finals de 2022. Rubén Viñuales, en qualitat de vicepresident primer de la institució, ha donat instruccions per fer canvis en el projecte, un cop es descarta que puguin a anar a la Savinosa el conservatori de música i l’escola d’art i disseny per la normativa de Protecció Civil en relació al pas de trens amb mercaderies perilloses. 

I un darrer apunt Torna el TAU, el Festival de música antiga a Tarragona., Del 14 al 22 de juny, la ciutat es converteix en la capital de la música antiga amb quatre grans concerts repartits per espais ben singulars de la ciutat. Un dels concerts comptarà amb la coneguda soprano tarragonina Marta Mateu que actuarà a la catedral de Tarragona.

PUBLICITAT