#TarragonaDaily | Comencen les obres al Teatre Metropol

Es donen per iniciades les obres del Teatre Metropol que es dividiran en dues fases i es preveu estiguin acabades l’agost del 2025. A més del teatre també es rehabilitarà i s’afegirà climatització a l’edifici de la Rambla Nova 46.

PUBLICITAT

Les obres es dividiran en dues fases, una primera que recuperarà els colors originals de l’edifici i inclourà la restauració de tots els elements jujolians de l’equipament i una segona que afectarà el pati i a les columnes. 

El pressupost total de les obres rondarà els 600.000 euros i la primera fase de l’actuació comptarà amb una subvenció de 70.000 euros.

L’11a edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) – Noves Dramatúrgies torna del 28 al 31 d’agost, inaugurant així la temporada teatral a Catalunya. Organitzat per la Sala Trono, té com a objectiu principal fer d’altaveu d’artistes tarragonins i del talent local així com portar a Tarragona artistes i companyies internacionals de renom.

Segons el director artístic del festival, en Joan Negrié, com l’any passat, el FITT, s’amplia pel Camp de Tarragona. Repeteix a la Canjona, i com a novetat arriba al Morell. El festival, que compta amb el Passeig de les Palmeres com a centre neuràlgic, aplegarà quatre dies sencers plens de teatre, música, espectacles, workshops i sopars.

Aquest dimarts Tarragona omplirà el cel de drons, com a preludi del Concurs Internacional de Focs Artificials. L’espectacle, pensat per a persones amb sensibilitat acústica, donarà pas als quatre dies de certamen politècnic a la ciutat, que s’allargarà fins al dissabte 6 de juliol.

El Nàstic comença a definir la plantilla de cara la pròxima temporada. L’entitat grana ha informat aquest dilluns a la tarda que deu jugadors del primer equip van finalitzar la seva relació laboral amb el Nàstic el 30 de juny i, per tant, han quedat lliures de qualsevol dret i obligació amb l’entitat.

D’aquests deu jugadors, el Nàstic ha ofert la renovació a quatre: Nacho González, David Concha, Ander Gorostidi i Pablo Trigueros. Aquest últim no ha acceptat l’oferta i ja s’ha acomiada del club i l’afició a través d’Instagram. Per altra banda, els sis jugadors que no continuaran defensant la samarreta grana són Dani Parra, Andy Escudero, Álex Mula i Maurizio Pochettino. A aquest grup cal afegir Iker Recio i Alan Godoy, que finalitzen la cessió i tornen als seus respectius clubs, l’AD Alcorcón i el Deportivo Alavés. Pel que fa a la resta de la plantilla, inclòs l’entrenador, Dani Vidal, el club ha especificat que tenen contracte en vigor per la pròxima temporada 2024-2025.

L’Ibersol CBT incorpora el base Josep Fermí Cera de només 21 anys i 1,87 d’alçada. Tot i la seva joventut el jugador rapitenc té experiència a LEB Plata i LEB or amb l’Ourense Baloncesto i l’Odilo Cartagena, club del qual prové i que va competir la temporada passada al Grup Est de la LEB Plata, el mateix al qual va competir l’Ibersol CBT.

PUBLICITAT