#TarragonaDaily | El Govern licita les obres del nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII

El Govern ha licitat les obres de construcció del nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, així com de les instal·lacions necessàries. El pressupost de les dues licitacions és de 250MEUR. Els treballs s’iniciaran a finals d’aquest 2024 i es preveu que tinguin una durada de 40 mesos. Es tracta del pas previ a l’arrencada de la següent fase del macroprojecte d’ampliació del parc sanitari.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Fa gairebé seixanta anys que, cada dotze de maig, se celebra el Dia Internacional de la Infermera arreu del món. La URV no és una excepció i, aquest divendres la facultat d’Infermeria ha celebrat la I Jornada d’Estudiants Intercampus, que ha reunit al campus Catalunya alumnes d’infermeria que cursen el grau als diferents campus de la Universitat. En aquesta primera edició s’han organitzat taules rodones, debats i conferències al voltant del futur de la infermeria i els nous reptes als què s’hauran d’enfrontar els professionals d’aquesta disciplina.

L’Associació Contra el Càncer, l’entitat de referència en la lluita contra el càncer, ha pres la iniciativa en la demanda perquè el càncer sigui una prioritat indiscutible a Catalunya. Aquesta determinació s’ha manifestat en una sèrie de reunions mantingudes amb representants de tots els partits polítics que concorren a les eleccions del proper 12 de maig.

El Nàstic de Tarragona rep aquest dissabte a la SD Logroñés amb la pressió de no fallar per deixar el play-off molt encarrilat. I la pressió va lligada al rival que arriba al Nou Estadi, els de Logronyo són un equip pràcticament descendit a 2a FEF des de fa setmanes. No significa que hagi de ser fàcil, però sí un motiu suficient per afrontar el xoc amb l’absoluta necessitat de guanyar.

La tercera edició de la Trail Tarragona arribarà aquest diumenge 12 de maig amb un total de 379 persones inscrites. És la cursa de muntanya organitzada per Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco; i arrencarà a les 8.30h des de la platja de l’Arrabassada. La Trail oferirà dos circuits amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. La cursa llarga té un itinerari de poc més de 19 quilòmetres  i recorre espais com el Fortí dels Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. La cursa curta, que també es pot fer caminant, és d’11,8 quilòmetres

PUBLICITAT