#TarragonaDaily | El Nàstic, a un pas de tornar al futbol professional

Enlluernar i patir. Així ha aconseguit el Nàstic de Tarragona el bitllet cap a la final del playoff cap a la Segona Divisió A superant el Ceuta per 2 gols a 1 amb dianes d’Alan Godoy i Borja Martínez. Un Nàstic que començava amb l’empenta que tocava amb un Nou Estadi Costa Daurada vestit der gala amb més de 13.000 espectadors. Tot plegat però, amb incidents destacables en la prèvia del partit, amb una pedragada sobre l’autobús del Ceuta en la seva arribada. Els tarragonins es queden a un pas del somni del ascens i ja espera el seu rival, el Màlaga amb l’anada a La Rosaleda, i la tornada al Nou Estadi Costa Daurada.

PUBLICITAT

El Club Natació Tàrraco es va presentar aquest darrer cap de setmana, 8 i 9 de juny, al 39è  Campionat de Catalunya de Màster amb un equip format per 31 nedadors i nedadores, que  van participar a la majoria de proves del certamen.  D’aquesta manera, l’equip del CN Tàrraco va aconseguir un total de 59 medalles: 33 medalles d’or, 11 medalles de plata i 15 medalles de bronze, situant-se d’aquesta manera en segona  posició per equips al medaller del Campionat.  

El PSC aconsegueix el triomf a la demarcació de Tarragona aconseguint gairebé 9 punts més respecte les passades eleccions del 2019. El partit socialista ha aconseguit un 28,8% dels vots amb una tendència a l’alça, la mateixa que arreu de Catalunya i a Espanya. Per la seva banda, qui han patit una forta devallada son els partits independentistes. És el cas de Junts que ha assolit el 17,7% dels vots, el que suposa 10 punts menys respecte el 2019 i ERC, que queda en tercera posició al 16,8%.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona estrenarà dos nous espais en l’edició d’enguany. Ho avança el seu director Joan Negrié en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. No ha volgut concretar les ubicacions, però ha reconegut que estan molt il·lusionats per aquesta novetat i perquè també portaran espectacles a altres poblacions. El FITT, que arriba enguany a l’onzena edició, se celebrarà del 28 al 31 d’agost. El programa ja està gairebé tancat, tot i les dificultats de trobar espais amplis i el tancament per obres del Metropol, que havia estat l’escenari principal de les últimes edicions.

PUBLICITAT