#TarragonaDaily | El Nàstic comença el somni de l’ascens a Ceuta

Arriba el moment decisiu. El més bonic. El de perseguir el somni. Aquell que s’ha guanyat el Nàstic després d’una temporada regular brillant. Els de Dani Vidal jugaran al camp del Ceuta aquest diumenge l’anada de la primera eliminatòria de play-off per tornar al futbol professional. La primera prova de foc d’una promoció per gaudir i patir. Viatjaran tots els futbolistes, no hi ha baixes. Ho faran aquest dissabte, en avió fins a Tànger, on passaran la nit. Diumenge, en bus fins a Ceuta per jugar, a partir de les 21:15h, el partit al Alfonso Murube amb més de 6.000 aficionats a les graderies. Des de Tarragona, molts nastiquers donaran suport a la pantalla gegant que s’ubicarà al Parc del Francolí.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El Camp de Tarragona capta 336 milions d’euros procedents dels fons Next Generation que s’han distribuït entre 4.900 beneficiaris com empreses, corporacions locals, centres de recerca i entitats sense ànims de lucre entre altres. Entre les empreses que s’han adjudicat fons Next Generation als municipis del Camp de Tarragona destaquen els 49,2 milions de Lotte Energy Materials, els 15,8 milions de BASF Battery Materials and Recycling, o els 14, 1 milions de LHYFE Hidrogeno.

La Plataforma Mercaderies per l’Interior ha convocat aquest dissabte a la ciutadania a una nova mobilització per reclamar als representants polítics que vetllin per la vida i salut dels seus ciutadans i no permetin que passi el tercer fil del Corredor Mediterrani per la via de la costa. La concentració arrencarà a les 12h del migdia al Balcó del Mediterrani sota el lema “Fora trens de mercaderies de les poblacions”.

El consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha aprovat aquest dijous l’inici de la licitació de la compra i manteniment de quatre autobusos elèctrics per 2.400.000 €, dels que 800.000 € són finançats pel Fons Next Generation. Es tracta de vehicles elèctrics de tecnologia endollable amb una longitud màxima de 12 metres que no utilitzen cap mena de combustible fòssil, i que han de comptar amb un disseny per a prestar un servei urbà amb la màxima seguretat, accessibilitat i confort per a la ciutadania. A més, redueixen el nivell sonor.

El consum de tabac és la primera causa de mort prevenible a Espanya i al món. És, alhora, responsable de més del 30% dels casos de càncer ja que està relacionat amb 16 tipus de càncer. A Espanya, el consum de tabac causa 63.000 morts anuals. Això significa una mort provocada per tabac cada 10 minuts. Per aquest motiu, l’Associació Contra el Càncer treballa per aconseguir el 2030 la primera generació lliure de tabac. L’Associació vol animar institucions, col·legis i instituts a l’adhesió al manifest ‘Aliança del Moviment Sense Tabac’.

PUBLICITAT