#TarragonaDaily | El Nàstic vol deixar l’ascens a un pas

Un últim pas per jugar una final per tornar al futbol professional. El Nàstic de Tarragona rep al Ceuta aquest diumenge en un dels partits més il·lusionants dels darrers anys. El conjunt grana ho farà en un context ideal, davant un Nou Estadi ple, i després d’haver sortit viu de l’anada, aconseguint un empat a dos que fa que els granes sapiguin que l’empat després de 120 minuts és suficient per passar.

PUBLICITAT

L’EMT posarà en marxà un dispositiu especial amb reforç d’autobusos aquest diumenge 9 de juny amb motiu del partit de futbol que es disputarà entre el Nàstic i l’AD Ceuta al Nou Estadi. Es reforçarà la línia L8, en el trajecte que comprèn la parada Pere Martell i el Nou Estadi, i les línies L11 i L12, en el recorregut entre la parada plaça Imperial Tarraco i el Nou Estadi, per atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre després del partit. Amb aquest dispositiu especial es pretén que els aficionats optin pel transport públic i evitin el vehicle privat.

El pla de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat al territori tarragoní, encara pendent de signatura per part del conseller (malgrat que ja funciona a efectes executius), inclou la construcció d’un nou punt d’aigua per abastir vehicles d’emergències en terme de la ciutat de Tarragona, concretament a la zona del Mas dels Arcs, en un terreny propietat de l’Ajuntament.

Ahir va finalitzar la prova d’accés a la universitat (PAU) i va començar un període d’espera per als futurs universitaris fins a poder enumerar quines són les seves preferències tant pel que fa als estudis com pel que fa a la universitat on volen cursar-los. En els darrers anys el nombre d’estudiants que accedeixen a la Universitat ha estat creixent: només a la PAU s’ha superat per tercer any el nombre d’inscrits i a la URV, la matrícula de grau el curs 2023-24 a la URV va ser de 12.664 estudiants, el 2,6% més que el curs 2022-23, superant de nou el rècord de matrícula de la història de la Universitat.

Les comparses de Carnaval també participaran en el Pride el pròxim 15 de juny. En concret, i en representació de tot el Carnaval, ho faran Disc 45 i Colours Fantasy, les comparses guanyadores aquest 2024.  Durant la tarda, la marxa ‘L’orgull és nostre’, desfilarà per la Rambla Nova. Tot i que a la carrossa hi seran les estrelles del Pride, les comparses han col·laborat amb la cessió de la infraestructura. Sí que veurem les comparses actuar sobre l’escenari de plaça Corsini, ja que, en representació del Carnaval de Tarragona, obriran la gala de la nit. 

PUBLICITAT