#TarragonaDaily | El Sant Pere i Sant Pau puja a la màxima categoria del volei estatal

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ja és nou equip de la Superlliga 1, la màxima categoria estatal. L’esquadra tarragonina finalment ha assolit l’ascens a San Sadurniño superant al CV Leganés per tres sets a un, a les semifinals, amb remuntada inclosa i emportant-se el títol de campió arrasant a la final davant el mateix equip amfitrió per 3 sets a 0.

PUBLICITAT

Derrota contundent, però inflada, del Nàstic de Tarragona al Reino de León en un dels partits clau del final de temporada. Els de Dani Vidal han estat superats per una Cultural Leonesa que no ha perdonat cap ocasió, i que els ha fet caure per tres gols a zero. Els granes es jugaven certificar pràcticament la promoció d’ascens, però el fracàs deixa amb esperances al conjunt ‘cazurro’.

Ben aviat començaran les obres de la nova residència de gent gran a l’edifici dels Caputxins, a la Rambla Nova de Tarragona. L’equipament, que gestiona la Xarxa Santa Tecla, disposarà de 70 places i substituirà i ampliarà l’actual residència Llevant, amb capacitat per a 60 usuaris. Les obres han d’estar enllestides a finals de 2025 perquè venen condicionades per les aportacions de 5 milions d’euros dels fons europeus. El pressupost global supera els 8 milions. El trasllat a la Rambla Nova permetrà que el centre Llevant sigui 100% sanitari, i destinar els actuals espais de residència a més llits hospitalaris i a quiròfans per a intervencions ambulatòries. 

D’altra banda, El nou tanatori previst al cementiri de Tarragona ja disposa de la llicència d’obres de l’Ajuntament. Això suposa que ben aviat pot començar la construcció d’aquest equipament que impulsen la Xarxa Santa Tecla i l’empresa de serveis funeraris Mémora. El nou edifici disposarà de cinc sales de vetlla, oratori, vestíbul i altres espais amplis amb vistes a la ciutat.

La Colla Jove i els Xiquets del Serrallo continuen amb bones sensacions i bons resultats durant aquest inici de temporada. La previsió de pluja va amenaçar les dues diades d’aquest cap de setmana que finalment es van poder dur a terme com estaven previstes. La Colla Jove va actuar dissabte a la tarda a Valls i va estrenar el pilar de sis, a banda de repetir el 3d8 i el 4d8 que ja havia descarregat per Sant Jordi. Va completar l’actuació amb el 5d7, un pilar de 5 i quatre pilars de 4. Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo van actuar a Torredembarra. Tot i un primer intent desmuntat, van aconseguir descarregar els dos castells bàsics de set (3d7 i 4d7), a més d’un 5 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4.

PUBLICITAT