#TarragonaDaily | Els Bons Comerç deixen un impacte de 636.000 euros

Acaba la 3a edició dels Bons Comerç amb els 30.000 bons disponibles esgotats, amb el 97% gastats, i amb un impacte molt positiu sobre els negocis de la ciutat xifrat en 636.000 €. Les dades milloren respecte a l’any passat. Es calcula que s’han fet unes 11.500 compres on la mitja de l’import de cada una ha pujat un 18%, arribant als 52 €. També han participat 5 comerços més que l’any anterior, sumant un total de 165 establiments. En primer lloc, el sector de l’alimentació és on la gent ha gastat més bons, en segon lloc, el sector de la moda i en tercer i quart lloc en calçat i parafarmàcia. 

PUBLICITAT

El projecte d’enllumenat públic LUX TARRACO de l’Ajuntament de Tarragona rebrà per part de l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía) el finançament d’1,2 MEUR que sol·licita la proposta amb l’objectiu de renovar i millorar les instal·lacions d’enllumenats exteriors municipals. La proposta, presentada des de la conselleria de Transició Energètica del consistori, ha estat un dels 54 projectes seleccionats de tot l’Estat Espanyol a la primera convocatòria d’ajudes a projectes que tinguin aquesta finalitat. L’ajuda consisteix en un finançament del 100% de la inversió, sense interessos i a retornar en 10 anys.

La nit d’aquest diumenge se celebra la revetlla de Sant Joan com cada 23 de juny. El compte enrere està activat i arribem als dies forts de venda de petards. Com és habitual, les darreres hores prèvies a la festa són el moment quan gran part de ciutadania opta per anar a adquirir els seus focs. A la demarcació de Tarragona s’han autoritzat enguany 167 punts de venda diferents, entre locals i casetes habilitades expressament per aquesta campanya.

Gairebé 15.000 persones ompliran el Nou Estadi aquest dissabte al vespre per veure el partit de la final del play-off d’ascens a segona divisió. Davant aquestes xifres d’afluència, la Guàrdia Urbana posarà en marxa un dispositiu de mobilitat especial pel partit. El cos recomana la utilització del transport públic urbà i desplaçar-se a peu sempre que sigui possible. Si és necessari l’ús del vehicle particular, recomanen l’ús compartit dels vehicles, ja que la capacitat d’aparcament al voltant  de l’estadi és limitada. L’obertura de les portes d’accés a les grades al Nou Estadi Costa Daurada serà dues hores abans de l’inici del partit, motiu pel qual també es demana que el desplaçament sigui amb suficient antelació per evitar el col·lapse de les vies. Així que esteu avisats.

PUBLICITAT