#TarragonaDaily | Es sortejen les meses electorals pel proper 12 de maig a Tarragona

Tarragona sorteja les meses electorals pel proper 12 de maig

Compte enrere per les properes eleccions al Parlament de Catalunya i Tarragona ha sortejat els integrants de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 12 de maig. En total, Tarragona comptarà amb 152 meses.

PUBLICITAT

Unes 1350 persones, inclosos els suplents, seran convocades per formar part d’una mesa. Se segueix la normativa de règim electoral, que marca que cada mesa ha de tenir un president, amb dos suplents i dos vocals, també amb dos suplents. És a dir, 9 persones per mesa. El sorteig s’ha fet en base a 92.800 electors 18 i 69 anys. S’han exclòs les persones que no saben ni llegir ni escriure. Les comunicacions oficial arribaran durant aquesta setmana. Ja sabeu, ben pendents a la bústia per si us ha tocat ser a alguna mesa electoral i votar-hi que és molt important.

El Nou Pla Local de Salut de Tarragona s’aprovarà a la tardor

Tarragona presenta el seu Nou Pla Local 2024-2027, amb l’’objectiu que s’aprovi al plenari de l’Ajuntament el proper mes d’octubre, però abans cal definir la diagnosi i una proposta d’accions concretes.

Les tècniques de la conselleria de Salut Pública han explicat al Bon dia Tarragona de Ràdio Ciutat que l’objectiu del pla és contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i que no es quedi en un paper teòric. Ja s’han organitzat diversos tallers participatius per detectar necessitats i ara en faran uns altres per definir estratègies i accions. 

Una persona resulta ferida a l’Avinguda Catalunya, a tocar de la facultat de lletres de la URV

També hem tingut males notícies i és que una persona ha quedat ferida aquest matí per un atropellament a l’Avinguda Catalunya de Tarragona. Segons ha pogut saber aquest mitjà, els fets han passat a les 11h d’aquest matí a l’alçada de la facultat de lletres de la Universitat Rovira i Virgili.

Al lloc dels fets han acudit dues ambulàncies del SEM i dues dotacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona que ràpidament han acordonat la zona i l’avinguda ha quedat tallada al trànsit durant uns 30 minuts. Tot i que encara no es coneixen quines han estat les causes de l’accident ni la gravetat de les lesions, la persona atropellada ha hagut de ser atesa al mateix lloc dels fets i traslladada posteriorment amb el vehicle del Servei d’Emergències Mèdiques.

Els Xiquets del Serrallo certifiquen el seu gran moment en la diada del barri

cap de setmana on han tornat els castells a Tarragona. Doble ració amb la diada del barri dels Xiquets del Serrallo que han reafirmat el seu gran inici de temporada amb tres castells de 7. Els del barri mariner han descarregat el 4de7, 4de7a, 3de7 i amb canvis al tronc. 

En aquesta diada a la plaça Bisbe Bonet, els Xiquets del Serrallo van estar acompanyats pels Nois de la Torre (Torredembarra) i la Jove de Tarragona, que van descarregar amb èxit tots els seus castells. La Jove va descarregar el 4 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 5 de 7, a banda dels pilars. Els liles descansen aquest cap de setmana i tornaran a actuar per la Diada de Sant Jordi, en la primera diada de la temporada que compartiran les quatre colles tarragonines. Faixa i camisa que ja a entrem de ple a plaça amb la temporada castellera.

Cap de setmana negre per l’esport tarragoní: el Nàstic cau a Tarazona i el Salou es complica l’ascens

el Nàstic de Tarragona ha caigut per la mínima a Tarazona per 1 gol a 0. Els de Dani Vidal s’allunyen de l’ansiada primera plaça per lluitar per l’ascens directe que es troba en mans del Deportivo de la Coruña. Ara mateix, son 7 punts per sobre dels de Dani Vidal. Partit amb molt poques opcions pel Nàstic que va generar poc perill al davant. 

PUBLICITAT