#TarragonaDaily | La campanya d’estiu generarà més d’11.000 nous llocs de feina a la demarcació

L’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa un nou pla amb l’objectiu de reduir el temps d’espera de la ciutadania per aconseguir una llicència d’obres a la ciutat. Fins ara, els tarragonins que volien fer obres havien d’esperar una mitjana de nou mesos per poder iniciar-les, tan sols amb tràmits burocràtics. S’han donat repetits casos de, fins i tot, haver d’esperar més d’un any. Des del consistori tenen l’objectiu de reduir aquests terminis a la meitat, deixant el temps d’espera en menys de mig any, com ja passa en altres municipis veïns.

atur Tarragona hotel
PUBLICITAT

Parlem de turisme i economia amb La campanya d’estiu generarà al voltant d’11.750 nous llocs de feina a la demarcació de Tarragona, el que suposa un 17,6% més que l’estiu passat, el del 2023, sent la demarcació de Catalunya on l’increment és major. Segons els pronòstics publicats aquest dijous per l’empresa de recursos humans Randstad, el mercat laboral mostra una “clara tendència positiva” de cara als pròxims mesos, amb “dinamisme” en sectors “clau” com l’hostaleria, el comerç, el transport i la logística. 

En política municipal, El grup municipal d’ERC alerta de l’increment significatiu dels fets delictius a Tarragona durant el primer trimestre d’aquest 2024 respecte als tres primers mesos de l’any passat. La formació afirma que les xifres marquen una tendència preocupant i demanen a l’equip de govern, especialment a l’alcalde Rubén Viñuales, que reaccioni per aturar aquesta escalada. El Partit Popular considera que el primer any de mandat de Rubén Viñuales a l’alcaldia de Tarragona ha provocat debats estèrils i no ha millorat temes importants com la neteja i la seguretat. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, la portaveu del grup municipal del PP Maria Mercè Martorell retreu a l’alcalde la pujada d’impostos, els canvis d’opinió sobre les zones d’aparcament regulat, la primera proposta del futur POUM o la polèmica de la capitalitat de l’àrea metropolitana. 

I en esdeveniments solidaris, Vint anys després “Posa’t la gorra” torna als seus orígens i torna a Tarragona amb la idea que sigui una diada especial on es faci un canvi de mirada vers el càncer infantil posant el focus en aquells aspectes sans que hi trobem davant d’una realitat tan dura.

La ciutat de Tarragona ja ho té tot a punt per a les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny. 9 efectius de la Brigada Municipal fa 2 setmanes que treballen exclusivament perquè diumenge la jornada electoral es pugui celebrar amb total normalitat. Hem de recordar que precisament, diumenge, el Nou Estadi de Tarragona acollirà el partit de tornada del play-off d’ascens entre el Nàstic i el Ceuta. 

PUBLICITAT