#TarragonaDaily | La pluja, protagonista a la ciutat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha avisat que la pluja dels últims dies Catalunya no ha de distorsionar la situació real i que Catalunya continua immersa en una sequera “preocupant i greu”. En roda de premsa posterior al Consell Executiu setmanal, Plaja ha argumentat que no es revertiran les mesures i ha evitat donar una perspectiva temporal. De fet no es registrava un temporal similar des de la tardor del 2021.

pluja rambla
ACN
PUBLICITAT

Deu companyies participen enguany a la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. Totes, menys una, portaran a l’escenari obres de creació pròpia, us aspecte molt ben valorat pels organitzadors perquè revela l’esperit innovador i creatiu dels grups. Una de les novetats principals de l’edició d’enguany, la número 31, és que s’estrenen a la Mostra dues companyies, ‘Dos punts’ i ‘Actrices anónimas. Les representacions de la Mostra de Teatre Jove començaran el proper dilluns 6 de maig i s’allargaran fins al 12 de juny. Tindran lloc els dilluns i dimecres a les nou del vespre al Teatre Tarragona i l’accés és lliure.  

Tarragona celebrarà les Jornades de l’Arròs Mariner del 10 al 26 de maig on participaran més d’una vintena de restaurants i on es pretén fer valdre un producte tan arrelat a la nostra ciutat com és l’arròs mariner. La consellera de turisme, promoció econòmica i comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adàn, ha reivindicat “el producte gastronòmic i enològic de primer nivell que tenim a Tarragona” així com l’atractiu turístic que això suposa:

El Partit Socialista de Catalunya aposta per l’habitatge com “un element essencial per la vida digna de les persones” i “un dels principals eixos a treballar en la propera legislatura”. Les polítiques feministes, una prioritat per a Esquerra Republicana. Així ho ha assegurat la candidata a la demarcació de Tarragona, Raquel Sans, que ha incidit que des de la creació de la conselleria d’Igualtat i Feminismes hi ha hagut “un canvi brutal”. Junts es compromet a aconseguir el traspàs integral de Rodalies i regionals. Així ho ha assegurat la cap de llista per la demarcació de Tarragona, Mònica Sales, que considera que cal que el territori tingui infraestructures ferroviàries “competitives i sostenibles” que “s’executin i es gestionin des de Catalunya”. 

L’Ajuntament de Tarragona oferirà, aquest divendres 3 de maig, una recepció oficial al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, un acte institucional que tindrà lloc a partir de les 18.30 h al Pati Jaume I, en reconeixement per l’ascens de l’equip a la superlliga 1.

PUBLICITAT