#TarragonaDaily | La Policia Nacional intervé 10 tones de productes en una macrooperació contra la falsificació

La Policia Nacional ha iniciat una macrooperació per combatre el creixent problema de la falsificació de roba a Catalunya. Aquesta operació ha acabat amb la confiscació de deu tones de productes falsificats, concretament esportius, per un valor d’onze milions d’euros. El sector esportiu està particularment afectat per esdeveniments recents com l’Eurocopa, la Copa Amèrica i els pròxims Jocs Olímpics.

PUBLICITAT

A causa d’una gran afluència de turistes a les costes catalanes, el mercat conegut popularment com a “top manta” ha experimentat un auge significatiu.  Les autoritats asseguren que la investigació continua oberta, tot i que els hi falta poc per descobrir el destí de la Xina on es distribueixen tots els productes. Fins ara, s’han fet 7 actuacions amb 10 persones detingudes aquests mesos de juny i juliol per presumpte delicte contra la propietat intel·lectual.

La Plataforma de Mercaderies per l’Interior reivindica les mateixes inversions que s’estan fent al Ministeri a la resta de l’Estat. És una de les reivindicacions que surten després de la reunió que es va mantenir el passat 5 de juliol amb el director general del Sector Ferroviari, Carlos María Juárez. 

Segons la Plataforma de Mercaderies, estan molt decebuts amb la lentitud del Ministeri de Transport en finalitzar “l’Estudio de viabilitat remodelación Red Arterial Ferroviaria de Tarragona”, una obra important pel Camp de Tarragona que havia de finalitzar l’abril de 2023 i encara no està acabat. 

L’Ajuntament de Tarragona torna a obrir la licitació per instal·lar una guingueta a la zona de l’Anella mediterrània amb la finalitat de poder oferir un servei de bar i restauració a tots els usuaris d’aquest epicentre esportiu de la ciutat.

L’anterior licitació, oberta a finals del passat mes d’abril, ha quedat deserta i Tarragona Esports ha decidit tornar a obrir la convocatòria després de constatar que diverses empreses interessades no van ser a temps de presentar la documentació dins del termini estipulat. 

La pirotècnia italiana Poleggi, de Canepina (Lazio), ha guanyat el 32è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, segons el veredicte que s’ha llegit aquest diumenge al pati de Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona. La companyia transalpina serà l’encarregada de realitzar els espectacles pirotècnics de les festes de Santa Tecla 2024, per valor de 26.000 euros.

Gorka Pérez és nou jugador del Nàstic de Tarragona. Signa un contracte per una temporada i és la segona incorporació que arriba al club en aquest mercat d’estiu. És la primera peça que reforça l’eix de la defensa, zona en la qual és clau encertar després de les sortides de Trigueros i Nacho, els dos indiscutibles la passada campanya.

El central arriba amb la intenció de guanyar-se la titularitat en un eix defensiu que partirà de zero

I aquest dilluns, el Nàstic ha anunciat la renovació d’Ander Gorostidi. El migcampista basc estén contracte amb el club fins al juny de 2025 i amb la possibilitat d’ampliar el contracte un any més.    

PUBLICITAT