#TarragonaDaily | La segona plaça depèn del Nàstic

Victòria crucial del Nàstic al Johan Cruyff per un gol a dos per a assaltar la segona plaça del grup. El conjunt tarragoní ha fet ús de veterania i ganes per a dependre de si mateix en la darrera jornada de lliga, just abans del play-off d’ascens a la lliga Hypermotion. L’esquadra tarragonina depén de si mateixa per a assegurar-se tenir la màxima avantatge en el play-off. Per a aconseguir-ho, haurà de guanyar la setmana vinent al Nou Estadi contra el Rayo Majadahonda, el cuer que, a més, ja està descendit. El xoc tindrà lloc dissabte vinent a les 19h.

Font: Gimnàstic de Tarragona.
PUBLICITAT

Tarragona instal·larà una pantalla gegant perquè els aficionats puguin seguir el play-off d’ascens del Nàstic. Ara per ara, es desconeix quin serà l’emplaçament. Una de les opcions podria ser la plaça de la Font, espai on ja es va posar una pantalla per veure la promoció d’ascens del 2022.

El trasllat dels dipòsits de l’antiga CLH és la peça clau per desenvolupar el futur Pla Urbanístic de Tarragona a l’entorn del riu Francolí. I les converses entre l’Ajuntament i l’empresa Exolum, propietària dels terrenys, són complexes i es preveuen difícils i llargues, en paraules del conseller municipal d’Urbanisme, Nacho García Latorre.

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, el conseller ha explicat que ja han mantingut diverses reunions discretes amb l’empresa, on han participat els tècnics municipals i l’equip econòmic que porta una companyia externa. Les postures han estat molt discordants i García Latorre confia que amb el temps es vagin apropant.

Amb motiu del festival Tàrraco Viva, l’Ajuntament de Tarragona torna a posar a l’abast dels visitants la rèplica en color de l’estàtua d’August de Prima Porta. Durant el cap de setmana vinent s’ha programat una xerrada, que es farà en tres sessions, sobre el significat i la importància d’aquesta estàtua. Es tracta d’una obra, l’original de la qual, es troba als Museus Vaticans de Roma.

El nou cicle ‘NORAI, lectures a la fresca’ planteja crear espais on gaudir de la literatura i l’oralitat. Fins a dotze contaires no professionals participaran en aquesta primera edició i explicaran contes, anècdotes i històries de vida. La intenció és apropar a la ciutadania una activitat que, a través de la paraula, permeti compartir valors, coneixements i tradicions i crear comunitat.

PUBLICITAT