#TarragonaDaily | Més de 20.000 persones van ser ateses per Càritas a Tarragona

Durant el 2023 més de 20.000 persones de més de 9.000 famílies van ser ateses per Càritas Diocesana de Tarragona que afirma que la pobresa no para de créixer i que l’escletxa social cada cop és més gran i a afecta a més gent. Finalment, l’entitat ha mostrat la seva preocupació per l’accés a l’habitatge, on una de cada quatre persones ateses presenten inestabilitat habitacional, viuen acollits en habitatges, rellogats, ocupats o cedits.

PUBLICITAT

La secció sindical de CGT Correus a Tarragona ha decidit convocar vaga amb aturades parcials durant set dies, des del dia 15 al 21 de juny, a tots els centres de treball de Correus de la província de Tarragona. Expliquen que les aturades afectaran a tots els centres de treball, a tots els torns i es realitzaran durant les dues últimes hores del torn de matí, les dues primeres hores del torn de tarda i les dues últimes hores del torn de nit.

La Campanya Bons Comerç TGN viurà aquest divendres 31 de maig un dels dies clau, ja que a partir de les 9h començarà la descàrrega dels bons des de la plataforma corresponent. Cada persona podrà descarregar-se els seus 4 bons per valor de 5 euros, és a dir, un total de 20 euros de descompte directe als 150 comerços adscrits a la campanya.

La plaça Pilar Pradells, davant del centre cívic de Torreforta, obre aquest divendres a les vuit del vespre el nou cicle cultural NORAI. La proposta és oferir contes explicats per persones que no s’hi dediquen professionalment en diversos espais públics. Després de Torreforta, el cicle NORAI d’històries a la fresca anirà el 21 de juny al Serrallo, el 26 de juliol es traslladarà als Interblocs de Sant Salvador, i finalment el 14 d’agost tindrà lloc als jardins del Camp de Mart.

El Museu del Port de Tarragona s’incorpora al sistema temàtic del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, atès el valor industrial i tècnic dels 1700 objectes que conformen les col·leccions patrimonials d’aquesta infraestructura cultural. Així, el Museu del Port guanya dia a dia més presència en el mapa museístic de Catalunya a través de la seva integració en les principals xarxes de col·laboració que el permeten consolidar-se com a referent en el seu sector.

La Pobla de Mafumet ha apostat pel retorn de Manel Cazorla al club per ocupar la banqueta del primer equip. El tècnic dirigirà el filial del Nàstic la temporada vinent després de tres temporades al capdavant del Valls, deixant molt bones sensacions. Arrencarà així una nova etapa al conjunt del Tarragonès, després d’haver-hi passat com a jugador i com a part de diversos staffs tècnics uns anys enrere.

PUBLICITAT