#TarragonaDaily | El Nàstic busca deixar el play-off gairebé tancat

Els barris de Campclar i Sant Salvador són els que preocupen més l’intendent de la Guàrdia Urbana de Tarragona en matèria de seguretat, fets delictius i incivisme. Així ho expressa en una entrevista a l’ACN el màxim responsable del cos, Manel Vázquez, que des que va assumir el càrrec l’1 de juliol del 2023 ha iniciat una reestructuració interna que a partir del 20 de maig agafarà un nou impuls amb la incorporació de disset nous caporals, que assegura permetran configurar noves unitats amb l’objectiu de guanyar en “proximitat, qualitat i transparència”. 

Font: Gimnastic de Tarragona
PUBLICITAT

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha exigit que es tripliqui el nombre de llevadores al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Segons la vocal de la junta, Gemma Martínez, el 80% de les professionals han de treballar en dos o tres llocs alhora per cobrir les necessitats de la població.

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona ha acollit aquest divendres, per primera vegada, la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. El MAMT forma part de la Xarxa Territorial de Museus des del 2023.

Després de rebre la derrota més contundent de la temporada a Lleó, el Nàstic de Tarragona juga aquest cap de setmana a la Nova Creu Alta de Sabadell buscant deixar el play-off pràcticament tancat. Pedre al Reino de León va fer que la distància amb el sisè classificat – la mateixa Cultural Leonesa – sigui de cinc punts, quan en resten dotze per jugar-se. Un triomf dels granes aquesta jornada deixaria un panorama molt optimista.

La tercera edició de la Trail Tarragona s’acosta i ja compta amb més de 250 persones inscrites. La cursa de muntanya tindrà lloc el pròxim 12 de maig i arrencarà a partir de les 8:30h del matí amb sortida i arribada a la platja de l’Arrabassada. Les inscripcions continuen obertes fins al pròxim 8 de maig. La Trail oferirà dos circuits. El circuit llarg té poc més de 19 quilòmetres i recorre espais com el Fortí dels Ermitans, els masos Veciana, Sorder, Cosidor i Mèdol; la muntanya de Sant Simplici i les platges dels Capellans i la Savinosa. En paral·lel, s’ofereix la cursa curta, que també es pot fer caminant, i és d’11,8 quilòmetres.

PUBLICITAT