#TarragonaDaily | Partit clau pel Nàstic amb la segona plaça en el punt de mira

Més d’un miler d’aficionats tarragonins ompliran les graderies de l’estadi Johan Cruyff per animar al Nàstic davant el filial del Barça. Set autocars partiran de Tarragona plens de seguidors. Són 985 entrades les entregades pels blaugranes als de la Costa Daurada. Tot i això, la limitació en el sector visitant no impedirà que els aficionats tarragonins que ho vulguin omplin també altres zones del camp. La il·lusió de l’aficionat explica força bé la situació en la qual arriben els de Dani Vidal al tram final. Si guanyen a la capital catalana la segona posició serà a tocar, amb els avantatges que això implica pel play-off (factor camp a favor i que et serveixi l’empat en cas d’arribar-hi al final de la pròrroga). Un empat ho deixaria tot obert. I una derrota allunyaria definitivament la segona posició, a més de ser una possibilitat real la de poder caure, fins i tot, a la cinquena plaça. La igualtat és màxima del segon al cinquè.

PUBLICITAT

Tarragona se suma al Dia Internacional contra la LGBTIfòbia. S’ha fet la lectura del manifest, a càrrec de diverses persones del col·lectiu, on s’ha reivindicat que tothom ha de poder-se expressar i viure de la manera que li vingui de gust i estimar qui vulgui, sense ser ni perseguit, ni assenyalat, ni agredit.

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació l’ampliació de l’aparcament dissuasiu de la Floresta per un import de 293.538,25 euros (IVA no inclòs). Els treballs, amb un termini d’execució de quatre mesos, permetran passar de les 33 places actuals d’aparcament a 223, a més de sumar vuit places destinades a persones amb mobilitat reduïda.

S’inicien les obres del nou tanatori de Tarragona. Es preveu que l’espai, gestionat per Mémora i la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla, entri en funcionament durant la tardor de 2025. El tanatori, situat al costat del cementiri històric, comptarà amb una parcel·la de 4.200 m² i l’edifici es distribuirà en dues alçades i una coberta enjardinada, que permetrà la continuïtat visual del front del cementiri. 

Amb la vint-i-sisena edició ja engegada des del passat dilluns, el festival Tarraco Viva enfrontarà, a partir d’avui, divendres, el primer cap de setmana amb tot d’activitats, i la gran majoria d’elles, al Moll de Costa. En aquesta edició del festival, focalitzat en el Mediterrani a l’antiguitat, el Port ha esdevingut una peça clau que entre el divendres 17 i el diumenge 19 acollirà en les seves instal·lacions el 60% del centenar d’activitats programades. 

PUBLICITAT