#TarragonaDaily | Tarragona celebrarà el Pride el 15 de juny

Tarragona celebrarà i reivindicarà el dia internacional de l’orgull LGTBI+ sota el lema “L’Orgull és nostre”. El Festival Pride tindrà lloc el pròxim 15 de juny i comptarà amb la plaça Corsini com a epicentre. La jornada començarà a les 10 del matí i s’estendrà fins a les 3 de la matinada. Durant tot el dia hi haurà activitats com la mostra d’entitats, tallers, el “Vermut Pride Electrònic” o la marxa reivindicativa “L’Orgull és Nostre. Marxa per la visibilitat i l’orgull de la Comunitat LGTBI+ de Tarragona” que recorrerà la Rambla Nova. Durant el matí també es gravarà a l’escenari de la plaça Corsini un episodi del pòdcast, d’aquesta casa, de Radio Ciutat de Tarragona “Les Golfes” presentat per Adrià Recasens. La festa que està oberta tant a persones que formen part del col·lectiu com que no, comptarà durant tot el dia amb servei de canguratge i amb Punt Lila i Arc Iris de prevenció i atenció vers les conductes sexistes.

PUBLICITAT

PortAventura World ha inaugurat l’ampliació del projecte social Dreams Village amb 4 cases més. Amb aquests nous habitatges, el projecte ja en suma 10 en total i podrà acollir fins a 420 famílies cada any. El projecte es va posar en marxa l’octubre del 2019 i, quan compleixi els cinc anys, ja haurà acollit un miler de famílies amb menors vulnerables o amb malalties greus. La Fundació PortAventura ha inagurat l’ampliació del Dreams Village coincidint amb el Dia Mundial de la Família i la construcció dels habitatges ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros. 

Un espectacle multidisciplinar tancarà el festival Tarraco Viva el proper diumenge 26 de maig. L’Aula de Teatre de la URV, el grup Zona Zàlata, la companyia de dansa La Im.perfecta i el grup de recreació musical romana Ludi Scaenici són els promotors de l’espectacle ‘Catarsi. Dionís en els orígens del teatre grec’. La proposta, que se centra en el moment del pas del ritual al teatre en època grega, es podrà veure a partir de les 6 de la tarda al Refugi 1 del Moll de Costa i servirà per acomiadar la 26a edició del certamen. 

El Palau d’Esports Catalunya i el velòdrom municipal acolliran aquest dissabte 18 de maig la primera parada de la setena edició del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 450 jugadors i jugadores procedents d’uns 90 equips prendran part de la competició on de les 9 h fins a les 15 h, es jugaran partits en 10 pistes de 3×3 al Palau d’Esports Catalunya i en dues pistes més a la zona central del velòdrom municipal.

PUBLICITAT