#TarragonaDaily | Tarragona instal·larà una pantalla gegant per veure la final de l’Eurocopa

L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que instal·larà una pantalla gegant per oferir la retransmissió en directe de la final de l’Eurocopa que jugarà Espanya prevista per aquest diumenge 14 de juliol a partir de les 21 hores. La pantalla s’instal·larà a la zona de les grades del Parc del Francolí.

PUBLICITAT

Es repetirà així la instal·lació d’una pantalla a la mateixa ubicació on es va col·locar per viure els dos partits a domicili del Nàstic de Tarragona en les eliminatòries del play-off d’ascens que es va acabar frustrant. El consistori apunta que l’objectiu és el de “convidar la ciutadania a animar la selecció espanyola mentre jugui la final contra els Països Baixos o Anglaterra”. Aquesta segona semifinal es jugarà aquest vespre i el guanyador s’enfrontarà al combinat espanyol. 

Adif licita la redacció del projecte per adequar la línia convencional Saragossa-Lleida-Tarragona amb serveis d’autopista ferroviària. La inversió prevista és de 60 milions d’euros. La redacció del projecte surt a concurs per 2,8 milions d’euros. La previsió és actuar al gàlib de sis túnels i setze passos superiors, i a la catenària, i adaptar les dimensions dels semiremolcs P-400. Amb serveis d’autopista ferroviària, la línia Saragossa-Tarragona donarà a la línia Algesires-Saragossa, per crear sinergies amb el transport marítim. Adif qualifica el tram entre la capital aragonesa i la tarragonina “d’estratègic”, perquè és el que té més demanda de transport de mercaderies, més de 100 circulacions per sentit cada setmana.

l primer Festival Nomad a la ciutat de Tarragona donarà el tret de sortida aquest dijous per allargar-se fins diumenge. El Nomad és un festival familiar d’accés gratuït. Disseny, gastronomia, música, moda, decoració, concerts, teatre, tallers, tecnologia i jocs infantils s’uneixen perquè qualsevol persona, de totes les edats, en pugui gaudir. Tindrà lloc al passeig de les Palmeres.

Els visitants hi trobaran música en directe acompanyada de la gastronomia, a més de poder comprar a petites marques recolzant les empreses locals i de proximitat. El festival vol posar en valor el talent creatiu d’artistes emergents i de casa, en diferents disciplines com l’art, la música, la gastronomia, el disseny i l’artesania. 

Adrià Duch és la segona renovació del Club Bàsquet Tarragona després del capità David Fernández. L’escorta castellonenc ha signat per un any més amb els del Serrallo i jugarà així la seva sisena temporada consecutiva al club. L’entitat renova un altre dels referents de l’equip en els últims anys en un mercat en el qual la continuïtat de la plantilla de la temporada passada està sent escassa.

El Nàstic de Tarragona celebra aquest vespre una Junta General Extraordinària d’Accionistes en la qual Lluís Fàbregas, fins ara Director General de l’entitat, es convertirà en nou president del club.

PUBLICITAT