#TarragonaDaily | Tarragona revalida les quatre Banderes Blaves

Els sindicats i l’Ajuntament de Tarragona seguiran les negociacions per tal que els agents de la Guàrdia Urbana incrementin la retribució de les hores extres. Membres d’UGT, sindicat majoritari entre els treballadors del consistori però amb poca força entre el col·lectiu policial, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales, i altres representants municipals. Tot i que s’han plantejat diferents opcions, no s’ha arribat a un pacte. Des del sindicat també han explicat que en les pròximes setmanes volen convocar una assemblea entre els treballadors de la Guàrdia Urbana per explicar amb detall la situació.

PUBLICITAT

La ciutat de Tarragona ha revalidat aquest 2024 les quatre Banderes Blaves de les platges de l’Arrabassada, la Savinosa, la Móra i Tamarit, que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental). El distintiu, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió, la informació i l’educació ambiental, la seguretat, els serveis i les instal·lacions, al mateix temps que exigeix per a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. Tamarit compta amb Bandera Blava des de l’any 2012 i la Savinosa, des del 2010, mentre que la Móra i l’Arrabassada ostenten el reconeixement des de principis dels anys 90.

L’Empresa Municipal de Transports habilita amb recursos propis vuit punts de càrrega d’abonaments a la ciutat, que se sumen als dos Centres d’Atenció al Client també habilitats per a aquest propòsit. La incorporació d’aquests nous punts, en funcionament des de fa unes setmanes,  és el resultat de la línia de treball engegada per l’EMT després que l’empresa encarregada de subministrar el servei de recàrrega dels abonaments de l’EMT en diferents quioscs de la ciutat deixés d’oferir aquest servei. 

La tercera edició del Festival de Poesia de Tarragona, el Transvers, oferirà una desena d’espectacles, quatre dels quals commemoraran els centenaris de la mort de Joan Salvat-Papasseit i d’Àngel Guimerà, així com del naixement de Vicent Andrés Estellés. El certamen s’inaugurarà el pròxim 28 de maig amb l’obra ‘Escopiu a la closca pelada dels cretins’, produïda per la Sala Trono i interpretada per Victòria Pagès, Bàrbara Roig i Carles Roig.

PUBLICITAT